Nat Geo severler, sizi daha yakından tanımak istiyoruz!
Ödüllü anketimize katılın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Bunlara numaranızı verirseniz yandınız senede 4-5 kere ararlar dergi satmak için,
bi ara müze kart veriyorlardı, göndermediler her aradıklarında yüzlerine vuruyorum, göndermediniz derginizide istemiyorum diye bişey diyemiyorlar
evet ya çok sinir bozucu sürekli arıyorlar.. istemiyorum diyince de neden istemiyosunuz vs vs..
Ben bir doldurayım, tel no isterse zırt pırt aramasınlar diye yanlış bir numara veririm dedim. Anketi tamamladım ama ne bir mail istedi, ne isim ne tel no. Nasıl hediyeli anket bu anlamadım.
Ben bir kere verdim telefonumu ayda bir aramayı hiç unutmuyorlar ama NatGeo değil. MüzeKart veren Geo diye bir dergi vardı oradan. Geçen gün istemiyorum diyorum hala tamam dergiye abone almayın ama tarihi de seviyormuşsunuz ( MüzeKart' dan tahmin yürütme ) çok güzel Osmanlı Tarihi Ansiklopedimiz var size özel indirimli dedi. Normalde 480 TL size 360 TL deyince resmen koptum. Telefondaki arayan görevli de anladı halimden ne yapsın o da işini yapıyor. Ama biliyorum 1 aya yakın yine aranırım