-
Migros Dove men care-Clear 18 temmuz -31 temmuz
Gönderen:
3333iga
17 Tem, 2013 14:52
-
money club kart ile her 15 tl lik dove men care veya clear alımına 1 çekiliş hakkı..
10 kişiye EL classico yu yerinde izleme şansı
100 kişiye C. ronaldo forması...
ve herkese 5 money..
çekiliş:19 ağustos 2013
-
Gönderen:
gizemlitosbaga
17 Tem, 2013 14:55
-
Forma <3
-
Gönderen:
semix
18 Tem, 2013 20:19
-
hediyelerle kandır bizi migros alalım alalım alalım sonra kazanamayalım ağlayalım migros
-
Gönderen:
sacit
18 Tem, 2013 21:33
-
Ronaldo'yu izlemeye El Clasico'ya gidiyoruz!
Clear seni dünyanın en büyük maçlarından El Clasico'ya götürüyor. Migros'lara gel ve 15 TL'lik Clear Men alış verişi yap, Ronaldo'yu bu büyük maçta canlı izleme şansını yakala!
Migros Sanal Market'ten Clear Men almak için hemen tıklayın: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
-
Gönderen:
sahra2006
18 Tem, 2013 22:47
-
ürün alış mecburiyetlerinden nefret ederim..
-
Gönderen:
sakaryazede
20 Tem, 2013 13:02
-
Carrefour çekiliş katılım kartlarına döndü. İnşallah Migros'ta döner, katıldık mı katılmadık mı anlayamıyoruz. Ürün barkodu çekilişe dahil ürünler arasında olmuyor, teknik aksaklıklar oluyor. kasiyer money kartı okuttu mu okutmadı mı ? 40-65 kuruş sms parası gidiyor ama hiç değilse garanti oluyor, çekiliş katılım kartı.
-
Gönderen:
simonbolivar
05 Ağu, 2013 20:15
-
Bu kampanyaya katılmak için 2 adet 10.90 değerinde DOVE MEN CARE set alışverişi yaptım.Toplamda 15 'i geçiyor. 5 tl money yüklenmesi de gerekiyordu, yüklenmeyince acaba dedim bunlar beni çekilişi de mi dahil etmedi diye? şüphem doğru çıktı, 3 kez yazdım 3 kez de geri döndüler Nuh diyor Peygamber demiyorlar, neymiş efendim görseldeki ürünü almam gerekiyormuş, benim aldığım ürünler zaten görselde var ama set olarak değil, 5 money yüklemeyiz çekilişi de giremessiniz dediler.Ben de çekilişin iptali için MPİ'yebaşvuracağımı söyledim. Kampanya şartlarında DOVE MEN almak yeterlidir deniyor, Bu görsel işini nereden çıkardılar anlayamadım, Çekiliş yapılsın fişim ve kampanya şartlarını içeren broşür ile başvuracağım
-
Gönderen:
simonbolivar
05 Ağu, 2013 20:18
-
Bu kampanya Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 05.07.2013 tarihli ve 24951361-255.01.02/2656-6488 sayılı izni ile 18.07.2013 - 31.07.2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros Mağazalarından Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş.’nin Clear Men ve Dove Men markalı ürünlerinden birlikte veya ayrı ayrı tek seferde 15 TL ve katları tutarında (her 15 TL’lik satın alım için 1 çekiliş hakkı) alışveriş yapan Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli kart sahipleri çekilişe dahil edileceklerdir. Üyelik bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan kart sahipleri çekilişe katılamayacaktır. Çekilişte 10 kişi İspanya Seyahati ikramiyesi (30.09.2013-31.12.2013) tarihleri arasında tek kişilik 2 gece - 3 gün İspanya seyahati, 4*’lı otelde oda/kahvaltı konaklama, İstanbul – İspanya (Barselona) – İstanbul ekonomi sınıfı uçak biletleri, şehir içi-havaalanı-otel-havaalanı transferleri, yarım günlük şehir turu, El Clasico – Barselona maçı giriş biletlerini içermektedir. Seyahat İstanbul’da başlar İstanbul’da biter. İstanbul’a kadar olan ulaşım, vize pasaport işlemleri, yurtdışı çıkış fonu masrafları ve ekstra turlar talihliye aittir. Seyahat süresince talihlilerin başına gelebilecek herhangi bir olaydan veya ilgili konsolosluğun talihliye vize vermemesinden Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. sorumlu tutulamaz.) kazanacaktır. Çekiliş 19.08.2013 tarihinde, saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’nde noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kimliği ve fiş/faturası ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Ayrıca tüm Migros mağazalarında Money Club Kart, Money Visa veya Money Club özellikli kartlar ile tek seferde 15 TL ve katları tutarında Clear Men ve Dove Men markalı ürün alımına 5 Money hediyesi verilecektir. Hak edilen Money’ler 2 gün içerisinde kartınıza yüklenecek ve 31 Aralık 2013 tarihine kadar kullanılabilecektir. MPİ kapsamı dışında yapılacak çekiliş ile ise 100 kişi Real Madrid Ronaldo forması ikramiyesi kazanacaktır. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 212 40 30 No.lu U2 Kampanya Danışma Hattı’ndan öğrenebilirsiniz. Bu çekilişe katılan herkes yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.
-
Gönderen:
anvil
05 Ağu, 2013 22:48
-
Görselle ne ilgisi var yaa. Katılım koşullarında ne diyosa odur. Ama migros bu ne zaman katılım koşullarına uydu ki
-
Gönderen:
simonbolivar
05 Ağu, 2013 23:16
-
Herkesi bol keseden çekilişe dahil eden migros , bana ısrarla sen çekilişe dahil olamassın diyor.