0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ooo sevgilim kazanmış Bol bol meyve sıkar artık bana Şu oyunu oyna diye az başının etini yememiştim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOoo sevgilim kazanmış Bol bol meyve sıkar artık bana Şu oyunu oyna diye az başının etini yememiştim tebrikler...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOoo sevgilim kazanmış Bol bol meyve sıkar artık bana Şu oyunu oyna diye az başının etini yememiştim tebrikler, ben de meyve sıkacağını istiyodum, çayla işim olmaz çünkü ama olmamış.. sabah aslında ilk 50 de diildik.. mesaj attım dedim son gün en az 15 sıra geriye düştük diye, inceleyip hile yapanları eliyceklerini söylemişlerdi, zaten katılım şartlarında da bu yazıyor dediler.. cidden elemişler ama şans çıkmadı:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOoo sevgilim kazanmış Bol bol meyve sıkar artık bana Şu oyunu oyna diye az başının etini yememiştim tebrikler, ben de meyve sıkacağını istiyodum, çayla işim olmaz çünkü ama olmamış.. sabah aslında ilk 50 de diildik.. mesaj attım dedim son gün en az 15 sıra geriye düştük diye, inceleyip hile yapanları eliyceklerini söylemişlerdi, zaten katılım şartlarında da bu yazıyor dediler.. cidden elemişler ama şans çıkmadı:)Teşekkürler Evet, eleme yapmışlar baya. Sizin sıranız çok güzel yerdeydi. Eğer böyle adil yarışma olursa kazanmanız çok yüksek. Yalnız arkadaşın dediği gibi bazı kazananları ben de ilk 50de göremedim. O nasıl oldu, onu anlamadım işte.