Gönderen Konu: Selpak  (Okunma sayısı 3119 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pesimist06

• Usta Kampanyacı
Selpak
« : 15 Temmuz 2013, 18:12:54 »
Selpak Collection Peçete’nin yeni deseni hangisi olsun?

Selpak Peçete’nin yeni desenini sen seç, Tchibo.com.tr’den 50 TL’lik hediye kodu kazanma şansı yakala!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı duman42

• Usta Kampanyacı
Ynt: Selpak
« Yanıtla #1 : 15 Temmuz 2013, 18:32:30 »
1.  Yarışma, 15 - 28 Temmuz 2013 tarihleri arasında Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde “Desenini Seç!” uygulamasında devam edecektir.
2.  Kullanıcılar belirtilen tarihler arasında uygulamada yer alan peçete desenleri arasında en çok beğendikleri desenin ismini uygulamaya yüklerler.  En beğenilen deseni seçenler arasında yapılacak çekilişle yirmi beş (25)  kişi Tchibo.com.tr’den 50TL’lik hediye kodu kazanacaktır.
3.  Her katılımcı bir (1) kez yarışmaya katılabilir.
4.  Yarışmaya katılım ücretsizdir. Yarışmaya T.C. vatandaşı, Türkiye'de ikamet eden, 18 yaşını doldurmuş herkes katılabilir. İpek Kağıt çalışanları ile bunların 2. dereceye kadar kan ve sıhrî bağı olan akrabaları, bunlarla birlikte aynı evde yaşayan yakınları, bağlı olan yan kuruluşları ve taşeronları, distribütörleri, yarışmanın yapımında çalışan web tasarımcıları, reklamcılar, kampanya için hizmet veren tüm herkes bu yarışmaya katılamaz. Katılıp kazansalar dahi kendilerine hediye verilmez.
5.  Kazanan katılımcının, uygulama içinde bilgisini verdiği mail adresine 50 TL’lik Tchibo.com.tr hediye kodu gönderilecektir.
6.  Katılımcıların ve kullanıcıların iletişim bilgilerini yanlış vermelerinden kaynaklanan aksaklıklardan Selpak ve Tchibo sorumlu tutulamaz.
7. Tchibo hediye kodları yalnızca Tchibo.com.tr adresinden yapılan alışverişlerde geçerli olacaktır.
8. Kazanılan hediyenin nakit karşılığı talep edilemez.
9. Katılımcı, yarışmanın veritabanı ve/veya yazılım altyapısına müdahale ettiği ya da etmeye çalıştığı takdirde tüm haklarını kaybedecektir.
10. Aynı katılımcının birden fazla e-mail hesabı ile yarışmaya katılması yarışma kurallarına aykırıdır. Bunu yaptığı tespit edilen yarışmacılar hediye haklarını kaybedeceklerdir.
11. Sahte kullanıcılar üzerinden işlem yapan yarışmacılar, taraflarına haber verilmeksizin yarışmadan diskalifiye edileceklerdir.
12. Yarışma, Facebook üzerindeki web sayfası üzerinden kullanılmak üzere hazırlanmıştır. Çeşitli bilgisayar programları vasıtasıyla yarışmayı kullanan, Facebook dışından yarışma ekranlarını açmaya çalışan kişiler tüm haklarını kaybedeceklerdir.
13. Selpak, uygun bulmadığı isim ve profil resmine sahip kullanıcıları uyarıda bulunmadan silme hakkına sahiptir.
14. Selpak’ın kullanım şartlarını değiştirme hakkı vardır. Bu şekilde değiştirilmiş kullanım şartları, yayınlandıkları anda geçerli olurlar. Değişiklikler yayınlandıktan sonra sayfanın kullanmaya devam edilmesi, bu şekilde değiştirilmiş şartların kabul edildiği anlamına gelmektedir. Selpak ayrıca sayfadaki uygulamaları herhangi bir zamanda uyarı yapmaksızın güncelleme, durdurma, sona erdirme ve süresini değiştirme hakkını saklı tutar.
15. Uygulamaya katılmak için Selpak aşağıdaki bilgileri toplamaktadır:
- Ad
- Soyad
- Eposta Adresi
- Cep Telefonu Numarası
16.Selpak, topladığı veya sakladığı kullanıcı bilgilerinin gizliliğini aşağıdaki kurallar çerçevesinde sağlayacaktır.

Kullanıcıların uygulamaya katılımı için zorunlu olan bilgiler alınmakta ve saklanmaktadır. Uygulamayı kullanan herkese, Selpak, tüm ürünleri veya kampanyaları ile ilgili tanıtım amaçlı, katılım veya ödül sunumu için bilgi teyidi amaçlı e-posta gönderme ve telefon ile arama ve SMS gönderme ve postalama yapma  hakkını saklı tutar.

17. Bu uygulama hiçbir şekilde Facebook tarafından düzenlenmemekte ve Facebook’un sponsorluğunda yapılmamakta olup Facebook ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Bilgileriniz Facebook’a değil, Selpak’a iletilmektedir.
18. Yarışma MPİ kapsamı dışındadır.
19.  Uygulama içeriğinin tüm hakları Selpak’a aittir.
20.  Bu yarışmaya katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

Çevrimdışı kartal1000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 15 Temmuz 2013, 19:24:25 »
Bir tane deseni seçelim ona göre çekilişe katılalım. Ben gül dedim :)
Eğer Allah'ın ni'metini sayacak olsanız, onu sayamazsınız. Şübhesiz ki Allah, elbette Gafûr (çok bağışlayan)dır, Rahîm (çok merhamet eden)dir. ( Nahl 18 )

Çevrimdışı zuhal

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 15 Temmuz 2013, 21:35:54 »
laleyi seçtim

Çevrimdışı ayisigim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 15 Temmuz 2013, 21:39:17 »
bende laleyi seçtim diğerleri çok klasik geldi :)

Çevrimdışı weltew

• Usta Kampanyacı
  • işimiz ALLAH'a kaldıysa olmuş bil
« Yanıtla #5 : 15 Temmuz 2013, 21:49:37 »
bende laleyi seçtim diğerleri çok klasik geldi :)
bende laleyi seçtim aralarında  bi farklı o çünkü

Çevrimdışı nehir_1

• Usta Kampanyacı
  • Bir nefes deniz....
« Yanıtla #6 : 15 Temmuz 2013, 22:09:54 »
lale dedim de ilerleyemiyorum.
formu doldurabildiniz mi?

hmmm düzeltilmiş formu gönderdim :)
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2013, 22:15:02 Gönderen: nehir_1 »
@sheymcan

Çevrimdışı paralympic

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 15 Temmuz 2013, 22:14:19 »
bende lale dedim de çocuğumuzu neden soruyolar onu anlamadım?

Çevrimdışı bastat

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 15 Temmuz 2013, 22:19:13 »
Ben seçim yaptıktan sonra gönder tuşuna basıyorum ilerlemiyor. 2 tarayıcı denedim olmadı

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 15 Temmuz 2013, 22:37:05 »
seçme yokki nasıl seçiliyo