Kazanan arkadaşlara tebrikler
şimdi kalgon aradı.Adres aldı
şimdi kalgon aradı.Adres aldı
hangi numaradan aradı Aynur hanım
teşekkürler kazananlarda adım yok ama 0212 aramıs 3 kere geri döndüm mesgul ondan merak ettim belki budur diye
aynı aileden kazanan kişiler var..
ya aynı aileden kaznan kişiler olduğunu nereden biliyorsunuz şu ön yargıyı kaldırın artık benim soyadımdan bile kampanyacılar var tanımam etmem bu yüzden gök soyadlı biri kazanınca ben kazanıyorum sanıyorlar yok öyle bişey inci gök var mesela oda kampanyacı ama benimle alakası yok
aynı aileden kazanan kişiler var..
ya aynı aileden kaznan kişiler olduğunu nereden biliyorsunuz şu ön yargıyı kaldırın artık benim soyadımdan bile kampanyacılar var tanımam etmem bu yüzden gök soyadlı biri kazanınca ben kazanıyorum sanıyorlar yok öyle bişey inci gök var mesela oda kampanyacı ama benimle alakası yok
katılıyorum seldayı tanımıyorum ama bizi aynı kişiler sanıyolar sürekli ama ne akrabayız nede tanışıyoruz
birde çekilişlerde tüm ailenin hesabından katılıyor herkes malum. 2-3 tane çıksa bile şanstır yani. benim eşimin ve kızımın adı ve soyadından birebir aynı kampanyacılar bile var..
az önce aradılar.ordan haberim oldu,bide burdan listeye baktım farketmemişim.ayrıca 1 kez katılmıştım.