Canım bu hevesini kaybetme çünkü özel sektörde çalışan tanıdıkların gerçekten haklılar

Benim az da olsa özel sektör deneyimim oldu ve çok sevdiğim insanlarla oldukça keyifli bir çalışma ortamıydı hatta biraz daha çalışsam memurluktan bile vazgeçebilirdim (

) fakat maalesef bazı nedenlerden dolayı iş yeri kapandı ve tekrar anladım ki benim için en ideal olanı devlet memurluğu

Bankacılık lisedeyken gözüme çok güzel bir meslek olarak görünürdü de bankada çalışan tanıdıklarımdan sonra ondan da vazgeçtim

Ben kpssye B grubundan hazırlandım ve yine Bden hazırlanıcam şimdilik çok yükseklerde gözüm yok kazanır da yükselmek istersem o zaman tekrar hazırlanabilirim veya yükselme olanağım varsa sınavlarına falan girerim kazanamasam da hiç değilse bi kaybım olmaz mantığıyla bakıyorum açıkcası

Gümrük memurluğu alımlarına da başvurmadım ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim.
Düz memur olunca rahat sayılırmışta muhafaza memurluğunda falan aynen dediğin şartlarda ve yanlış hatırlamıyorsam bu senenin başındaki alımlarda 1000 muhafaza memuru alındı ve puanları 76-77 gibi bişeye düşmüştü. Bende gece nöbeti ve 3 yılda bir rotasyon olduğu için başvurmaya çekinmiştim maaşları gerçekten güzel ama çoktaa çalışıyorlar hoş nöbet olmasa çok çalışmaya razıyım ben

Uzun lafın kısası sana da bu sene mutlaka hazırlanmanı öneriyorum. Özel sektörde yıllarca çalıştıktan sonra anca normal bir maaşa yaklaşabiliyorsun onun yerine yanlızca 6-7 ay dişini sıkıp şansını deneyebilirsin olmazsa zaten özel sektör bi yere kaçmıyo mecburen ordan başlıcaz

İnşallah hepimiz tez zamanda gönlümüzden geçene kavuşuruzz