bu konuyu senınle o kadar çok konuştuk ki... ben bile sayısını unuttum!
bak 26 yaşındayım. Mezun olalı 3 sene oldu. Mezun oldum Polatlı'nın en sacma sapan butık dershanesınde gece yarılarına kadar 500 tl ye etut hocalıgı yaptım. Kazanmadıgım sınav kalmamasına ragmen mulakatlarda elendım...Bunu da bılıyosun.
Sonra baska dershaneye gectım,kar yagdı dershanede bıle kaldım bunu da bılıyosun...Hemde Polatlı'nın kışında ki gözlerinle gördün.
Hıc bısey guzel degıl. Hıc bısey kolay degıl.
Daha sonra sertıfıkalar aldım, yabancı dıl dıye tutturdular dunya puan aldım. Devam ettım bılgı işleme. Sonra bır egıtım fırmasına gectım egıtmen oldum,ne mı oldu merkez fırmann subesını kapattı ve bak işsizim.
kpss ye hazırlanmalarımı hıc sayma bıle Armagan...gecenın körlerınde ylısanstan dönmelerıme hıc gelme...
sen askerden dönen herkesın yasadıgını yasıyosun ama cabuk pes ettın. Toplamda 560 bın İİBFlı iş arıyor ve bu her sene degısıyor. Az sakin olsan belkı de daha cok kolaylasacak hersey. Yıne hazırlan KPSS ye nolacak? Kapanırsın 90 alırsın atanırsın,85 alırsın atanırsın. Ha bak 80 alma 2.atamada da atanamadım.
Bak zor olmazsa ımtıhan olmaz...Zor olacak kı ımtıhan olsun,şukret halıne, yıllarca atanamayan fen bılgısı mezunlarına,fızık kımya mezunlarına bır de dershane kapısını kapatıyorlar kaldırıyor dershane...
Dua edelım...Her zaman bıze kar yagmayacak bence...