Gönderen Konu: eti burçak  (Okunma sayısı 3893 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: eti burçak
« Yanıtla #10 : 10 Temmuz 2013, 02:43:38 »
Eti ile internet sitesi üzerinden iletişim kurun ve ürünü atmayın bir torbaya koyun. Bir iki gün içinde kargo şirketi ile ürünü evinizden alıp inceliyorlar ve bu arada süpriz olarak bir paket dolusu ürün gönderiliyor. Ve mutlaka inceleme sonrası bilgilendiriliyorsunuz. Bütün büyük firmalar bu tür konularda artık çok duyarlı ve ilgililer.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 10 Temmuz 2013, 08:33:59 »
arkadaş bi bana rastlamaz böyle şeyler...

Çevrimdışı efetubi

• Usta Kampanyacı
  • aslında en iyisi boşwermektir herşeyi
« Yanıtla #12 : 12 Temmuz 2013, 11:29:30 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaş bi bana rastlamaz böyle şeyler...
:D :D :D :D :D :D :D
│█║║█║║█║│█║│█║
²¹°¹³²efetubi¹³ °¹²
yapında bozukluk warsa benden mimari bekleme !!!

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #13 : 12 Temmuz 2013, 11:33:24 »
ayyyyy böle şeyler beni çok etkiliyo ya ıyyyyyyyy öööööööö
paketi atmada  :D

Çevrimdışı efetubi

• Usta Kampanyacı
  • aslında en iyisi boşwermektir herşeyi
« Yanıtla #14 : 12 Temmuz 2013, 11:51:23 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Eti urunlerini asla tercih etmiyorum marketlerde cocuklar urun secse dahi farkli firmaninkini aliyorum.
resmini bizede bi atsan merak ettim bide face sayfasına koy eminim büyük bir eti paketiylen :D geri dönecekler :D meltemcim gecen sene gofredo yemekten baygınlık geçirdik ip mip çıkmadı hiç : D:D
│█║║█║║█║│█║│█║
²¹°¹³²efetubi¹³ °¹²
yapında bozukluk warsa benden mimari bekleme !!!

Çevrimdışı blackhawk

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #15 : 12 Temmuz 2013, 15:26:56 »
birkaç ay önce bir markanın peynirli krakerini almıştım.paketi açtığımda krakerlerin birkaçının üstünde kahverenginde küçük yabancı maddeler vardı firmaya iletişim hattından bildirdim,evinizden alalım ürünü dediler istemedim.Yakınımdaki bir markete satış görevlisi geldi ve ürünü o görevliye teslim ettim,inceleme olacak vb haber verilecek dediler.Aradan onca gün geçti haber yok,ne zamandan sonra yazılı mektup geldi ama mektupta ürünün üzerinde olan yabancı madde ile ilgili açıklama dışında her şey vardı.Üzgünüz,nasıl bu olay oldu anlam veremedik,hijyen için tüm önlemler alınıyormuş vs. yazılar yazılıydı.Tekrar mesaj attım firmaya açıklama istedim fakat ne arayan oldu nede soran.Ürünü firmaya teslim ettiğime pişman oldum,keşke gerekli yerlere başvuruda bulunsaydım.Daha da o ürünü almıyorum (bahsettiğim firma  yazınızdaki firma değil farklı bir firma)

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #16 : 12 Temmuz 2013, 17:01:59 »
benim aldığım bir şampuan eşimde ve bende kepek yaptı, hemde öyle böyle değil, şikayet yazdım bölge görevlisi gelip aldı özür babında da sıvı el sabunu verdi (gerek olmadığını söylediğim halde elime tutuşturdu) neyse sıvı sabun güzeldi bu arada:P bilmem kaç ay sonra mektup geldi, özür dileyeceklerine kepeğin nasıl oluştuğunu yazmışlar ve bünyemizle ilgili olduğunu ekleyip bizi kabahatli çıkarmışlar, uzatmadık şampuanı değiştirdiğimizde zaten bikaç haftada bünyemizin! yaptığı kepek kendiliğinden geçti..