Gönderen Konu: eti burçak  (Okunma sayısı 3898 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
eti burçak
« : 08 Temmuz 2013, 19:06:47 »
arkadaşlar  bugün  eti  burçak  aldım  paketi  açar  açmaz büsküvi yeşil  ipliklerle  dolaşmış  bir  şekilde  gördüm  ve  çok  tiksindim.eşim  belki  gıda  maddesidir  dedi,yediğimiz  bir  büsküvi  eti  burçaktı  artık  paketini bile  görmek  istemiyorum.bu  durumda  neler  yapabilirim.paket  aynısı  gibi  duruyor.resminide  çektim  yardımcı  olursanız  sevinirim

Çevrimdışı Ozgurky

• Usta Kampanyacı
Ynt: eti burçak
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2013, 19:11:52 »
Aşağıdaki linkten şikayetinizi bildilrebilirsiniz, geri dönüş yapacaklardır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2013, 19:15:55 »
ben şikayetimi  yapınca  örtpas  edeceklerdir.  başka  etinin  dışında  yapacağım  bir  yer  varmı  arkadaşlar.herkes  bilsin ve  görsün  istiyorum .etiye  şikayetimi  yaptım,sonuş  ne  çıkar  onuda  bilmiyorum

Çevrimdışı Ozgurky

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2013, 20:13:22 »
İyi niyetli düşünmek lazım, belki şikayetinizi ciddiye alıp işe yarar şekilde ilgilenirler. Olumlu bir dönüt alamazsanız şu an en etkili şikayet mekanizması Sikayetvar.com, Facebook sayfalarına da yazabilirsiniz.
Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.

Çevrimdışı pardus63

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2013, 21:05:27 »
Eti beğenerek tükettiğimiz  ve bizim ufaklığın elinden düşürmediği bişey şimdi işkillendim açıkçası

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 08 Temmuz 2013, 21:21:48 »
şikayet edin bnce...yeni ürün yollarlar..

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #6 : 08 Temmuz 2013, 21:29:14 »
twıttera yazın,paketı sakın atmayın...musterı ılıskılerı sızı ızlıyor dm atıyor ve telefon verıyosunuz...Istanbul merkezden arıyorlar durumu anlatıyosunuz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #7 : 08 Temmuz 2013, 23:07:35 »
Eti urunlerini asla tercih etmiyorum marketlerde cocuklar urun secse dahi farkli firmaninkini aliyorum.
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 09 Temmuz 2013, 22:46:17 »
eşim  tarım  il  müdürlüğünde  gazeteye de  verebilirim  dedi.çünkü  yediğimiz  bir  gıdanın  içinde  boyalı  bir  ip  ipliğede  nekadar  katkı  maddesi  katıyorlar  bunu  bildiğim  için ondan  biraz  büyüttü.hep  boyalı  bir kanserojen madde  doluymuş  birde  yediğimiz  gıdada  bu  boyalı  katkı  maddesinin  ne  işi  var

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 09 Temmuz 2013, 22:54:59 »
Kamile ben Eskişehirliyim.Sınıfımı her yıl Eti'ye gezmeye götürürürm.İnana bana hiç bir yrde görmediğim hijyen koşulları hakim.İnsanların çoğunun gözleri bile kapalı.Bizi gezdirmek için sadece bellie bir yere kadar aldılar.Gerisini gezemedik.Çünkü hijyen açısından sıkıntı olabilir dediler.Ürünler el değmeden hazırlanıyor.Tabi sonuçta herşey kul yapısı.Fakat emin ol ETİ Ülker gibi değil.Olayın sonuna kadar gider.Parti numarasından orada çalışanların kimler olduğunu bile çıkartır.Ne işlem uygulandığını,sana dönüş yaparak bildirir.Hatta özür amaçlı koca bir kutuyu kapında bulursun.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...