şu anda birinci sıradaki benim hile felan yok ..katılım koşullarında kazananlar günlük olarak gözüküyor ama halen değişmedi
Hile demedim sadece ilk sıradakilere soru sorulmuyor nedenini anlayamadım soru soramadığım için haliyle ilerleyemiyorum sana da hayırlı olsun 
kazananlar şu anda açıklanmadığı için kazanıp kazanmadığımı bilmiyorum
şu anda birinci sıradaki benim hile felan yok ..katılım koşullarında kazananlar günlük olarak gözüküyor ama halen değişmedi
Kusura bakmayın benim kast ettiğim siz değilsiniz. Bugün mesela bana 13. sıraya gelince ard arda soru soruldu hiç birine cevap veremedim ekran yenilendi devamlı garip bir şekilde ama şimdi 60lı sıralardayım hiç aynısı olmadı. Yoksa siz dünden beri birincisiniz zaten. Arada 10- 20. sıra arasında ufak tefek bir şeyler yapan biri ya da birileri var gibi geldi bana. Zaten oyun kurgusu garip verilen ödül sayısı az. Garip bir şey daha eğlenceli olabilecekken çok sinir bir oyun olmuş.
evet aynı sorundan çoğu kişi şikayetçi.oyunun kurallarını bende tam olarak çözemedim
ben hala ilk 10 na nasıl soru sorulmuyor anlamadım
kazanan halen açıklanmadı ..
Sacit kazandın mı

Çok denedim ama geçemedim seni
ben 519. sırada kaldım.. her gün kazanan açıklanınca yeniden mi sıraya giriliyo yoksa kalınan yerden devam mı acaba? bi de ilk sırada olmak için saat kaçta girdiniz uygulamaya?
bendim turkuaz elbisesi olan

ama sıkıldım kazanınca yaz bakarım tekrar
saçma sapan bi oyun yarışma değmez......
geçen sene 2 sepet kazanmıştım bu sene olmasa da olur hihihih