133530 yaptım, ki daha hızlı denk gelceni sanmıyorum.. 2 rakamı ilk denemede bildim ve o denemede de birinin de yeri yanlış dedi.. dolayısıyla 3 taneyi ilk hamlede bilip yaptım ama yok
142027 yapabildim ve 44. sıra.. çok sürmez tabi:)
edit:) 145773 yaptım ve ilk tahminimde hepsi doğru gelerek oldu bu.. 13. sıradayım.. diğerleri nasıl yapmış anlamadım)
146177 yle 12. sıradayım.. daha yüksek te olmuyo.. nasıl olsa çekilişle, ilk 50 den düşmeye başlarsam devam ederim artık
ilk 50ye girmişim o yeter..
hiç uğraşmasammıki...zormu
arkadaşlar2 gündür mesaj sayım birden 415 ten 295 e düştü. ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz...
çok zor ya kaç saattir uğraşıyorum en son 141200e çıktım hala ilk 50de değilim
Sahur bitti ezanlar okundu saatlerdir uğraşıyorum ama sonunda benim ilkel mause ile yapabileceğim en iyi sayıyı tutturdum. Çok denedim daha fazlası olmuyor.
Bu işin bir yolu olmalı diye düşündüm

ve artı eksilerle belirlediğim kombinasyondan birini defalarca yazdım belki 100 kere ama sonunda 3 ü tuttu son rakamı tek tıkla yaptım.
Eşimin hesabında da aynı 4 lü ile uğraştım. tutturamayıp yeni bir dörtlü buldum. Ona biraz daha fazla uğraştım ama puanı benden yüksek

Mause hızınız iyiyse 150 bile yapabilirsiniz.
arkadaşlar2 gündür mesaj sayım birden 415 ten 295 e düştü. ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz...
sanki mesaj kasıyorsunuz gibi geldi bana. ayrıca bu konunun yeri bura değil.