Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin herhafta oyunu oynayıp dereceye giren 50 kişi tişört ve yarısma sonunda ilk 10 kişiyede 1 aylık yelken eğitimi
bu skor tablosu ne kadar sürede yenileniyor
Hileci adam yine başı çekiyor..
Ben 5 dkda bile tamamlayamadım

Var mı bunun taktiği? Kaç km hız yapabildiniz max?
Gidiş en fazla 6.5, dönüş de 8.0 oluyor ona göre yelkeni 45"lik açıya denk getirerek yapın..
oyunlardan anlamam ben

onun uzmanları belli zaten halbuki yelken eğitimi mi alcak işte bırak ilgisi olan kazansın demi
hile falan yok buarada ben hem kendi adıma hem eşim adıma oynadım 45 derece ayarlarsanzı ve genelde bi köseden bi köseye doru hersama 6 hızın altına düsmesseniz cok iyi yapıyonuz
bir bilgisayarcı olarak iki farklı klavye ile aynı şekilde farklı süreler elde ettim bilgilerinize laptop klavyelerinde süre daha iyi oluyor ve giderken değilde gelirken puanları almanız daha akılcı
Bu web sayfası kullanılamıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
Hata 501 (net::ERR_INSECURE_RESPONSE): Bilinmeyen hata.
bende böyle bir hata veriyor nedenini bilen var mı acaba
Bu bağlantı güvenilir değil
Firefox uygulamasının güvenli olarak
app.solomobera.com konumuna bağlanmasını istediniz, ancak bağlantınızın güvenli olup olmadığını doğrulayamıyoruz.
Normalde, güvenli olarak bağlanmayı denediğinizde,
bağlanılmak istenen site gerçekten doğru yere gittiğinizi kanıtlayacak
olan güvenilebilir kimlik bilgisi sunar. Ancak bu sitenin kimliği doğrulanamıyor.
Ne yapmalıyım?
Genelde bu siteye hiçbir sorun
yaşamadan bağlanabiliyorsanız, bu kez bir başka kişi
siteyi taklit ediyor olabilir, dolayısıyla devam etmemelisiniz.