Arkadaşlar haftaya ilk defa kızımla birlikte tatile gidiyoruz ,biraz tedirginim beyaz tenli ve çok hassas bir cildi var.Hangi güneş kremini almamı önerirsiniz? Sebamedin ürünü iyi diye duymuştum kullanan oldu mu nasıl acaba?
benim kızım 4 yaşında ..cildi hassas olduğu için her yaz bioderma abcderm 50 + kullanıyoruz..müthiş bir krem..yalnız denizde bile silinmiyor,hatta duşta bile beyazlıklar kalıyor..çok iyi koruyor.70 tl civarında fiyatı
benim kızım küçükkene sebamed 50 faktör kullanıyorduk biz kıpkırmızı dönerkene kızım bembeyaz geliyordu alıcaksanız kesinlikle sebamed alın ilk başta heryerine sürün sonra 10 dakika geçsin denize girsin bembeyaz olur..
yorumlarınız için çok teşekkür ederim umarım sıkıntı yaşamayız sözkonusu çocuklar olunca insan her konuda paronaya yapabiliyor
bende yaz kış kullanmak zorundayım bi çok markayı denedim,
yüzüme barbara bort, cildime bioderma kullanıyorum. O yuzden denizde esmerleşmiyorum bile o derece güneş yakmıyor:)
3 gün önce sadece omuzlarıma bioderma sürdüm kollarm karasın dedim nivea protect bronze sürdüm kollarım kavruldu omzum bembeyaz kaldı.
ben çocuklarıma sebamed kullandım çok memnunum avon çocuk için kullandım ondan da menun kaldım
Ben de beyaz hassas tenliyim son 3 yildir sebamed kullaniyoirum , memnunum
doktor tavsiyesi ile bebeğim için bunu kullanıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin