Burada çeteleşme gördüm sanki
alt tarafı yaptıkları kampanyaya bir yorum ekledim. mesela bu kampanyada bende 1 harfi bulamadım sinir oldum bıraktım. Belkide bilerek koymadılar. 3 saat aradım. 
biz 40 kişiyiz birbirimizi biliriz

şaşkınlıkla izliyorum.. ne kadar dokundu yazdıklarım.. benim yorumumdan önce birisi cevapları paylaştı da ben mi sildim? şakayla karışık takıldım.. yeni kampanyacıları ne güzel topa tutuyorsunuz.. bu konu hakkında daha fazla yorum yapmayacağım.. konuşmak isteyen buyursun konuşsun kendi kendine..
topa tutma yok sadece yeni oldugunuz için ne olacagını bilmiyorsunuz ahkam kesiyorsunuz konuyu zuhal acmasa sen nerden bilecektin ne anlamı war bişileri paylaşmayınca burda olmanın c dısı ol gizli gizli gir o zaman çarkı bilmiyorsun konusuyorsunuz he çok ilgi çektik dokunacak ta bişi yok hepimiz kampanyacıyız babamızın malını bölüşmüyoruz burda !
topa tutma yok sadece yeni oldugunuz için ne olacagını bilmiyorsunuz ahkam kesiyorsunuz konuyu zuhal acmasa sen nerden bilecektin ne anlamı war bişileri paylaşmayınca burda olmanın c dısı ol gizli gizli gir o zaman çarkı bilmiyorsun konusuyorsunuz he çok ilgi çektik dokunacak ta bişi yok hepimiz kampanyacıyız babamızın malını bölüşmüyoruz burda !
aslında en iyisi boşwermektir herşeyi
aslında en iyisi boşwermektir herşeyi 
yapında bozukluk warsa benden mimari bekleme !!!
bu forumda topatutmak yok sadece birlik var ama anlayana arkadaş yarışmayı paylaşmasaydı nerden bilecektin girme ozaman yarışmaya onuda arkadaş bulmuş sende araştırıp yarışmayı bulsaydı böyle komedi görülmedi yani
ya herşeyi geçtim ben şu olayı anlamıyorum.hadi tamam kodları da buldun,kimseye de söylemek istemiyorsun,peki ozaman 'hahahaaa ben buldum' vb.cümleler yazıp kendi kendine hava atmanın mantığı ne
sadece 2 (Y) bulabildim başka yok