0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kampanyacılık ölmüş.Bir çok arkadaşı biliyorum,bildiklerini daha kendisi yapmadan foruma yazan.Sonuçta bunlar şans işi.Kendine saklarsın kazanamazsın.Birisi ne olduğunu bilmeden katılır kazanır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkampanyacılık ölmüş.Bir çok arkadaşı biliyorum,bildiklerini daha kendisi yapmadan foruma yazan.Sonuçta bunlar şans işi.Kendine saklarsın kazanamazsın.Birisi ne olduğunu bilmeden katılır kazanır.Kampanyayı yapanları da düşünmek lazım biraz, siteleri trafik görsün diye böyle kodlar gizliyorlar. Bence en doğrusu arayıp bulmak çok zor bir şey değil.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkampanyacılık ölmüş.Bir çok arkadaşı biliyorum,bildiklerini daha kendisi yapmadan foruma yazan.Sonuçta bunlar şans işi.Kendine saklarsın kazanamazsın.Birisi ne olduğunu bilmeden katılır kazanır.Kampanyayı yapanları da düşünmek lazım biraz, siteleri trafik görsün diye böyle kodlar gizliyorlar. Bence en doğrusu arayıp bulmak çok zor bir şey değil. firmayı çok düşündünüz Firma elemanısınız heralde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkampanyacılık ölmüş.Bir çok arkadaşı biliyorum,bildiklerini daha kendisi yapmadan foruma yazan.Sonuçta bunlar şans işi.Kendine saklarsın kazanamazsın.Birisi ne olduğunu bilmeden katılır kazanır.Kampanyayı yapanları da düşünmek lazım biraz, siteleri trafik görsün diye böyle kodlar gizliyorlar. Bence en doğrusu arayıp bulmak çok zor bir şey değil. firmayı çok düşündünüz Firma elemanısınız heralde aynen katılıyorum canım ve kendimi yılın gerizekalısı ilan ediyorum çok kampanya paylaşamasamda o kadar şeyi hiç salamadan paylaştımki forumla artık bişey demiyorumm bizim gibi insanlar hala var artık forumda bi düzenleme yapılması lazım çok da ince ayrıntı gerektiren
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkampanyacılık ölmüş.Bir çok arkadaşı biliyorum,bildiklerini daha kendisi yapmadan foruma yazan.Sonuçta bunlar şans işi.Kendine saklarsın kazanamazsın.Birisi ne olduğunu bilmeden katılır kazanır.Kampanyayı yapanları da düşünmek lazım biraz, siteleri trafik görsün diye böyle kodlar gizliyorlar. Bence en doğrusu arayıp bulmak çok zor bir şey değil. firmayı çok düşündünüz Firma elemanısınız heralde aynen katılıyorum canım ve kendimi yılın gerizekalısı ilan ediyorum çok kampanya paylaşamasamda o kadar şeyi hiç salamadan paylaştımki forumla artık bişey demiyorumm bizim gibi insanlar hala var artık forumda bi düzenleme yapılması lazım çok da ince ayrıntı gerektirenEvet firma elemanıyım yakayı ele verdim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkampanyacılık ölmüş.Bir çok arkadaşı biliyorum,bildiklerini daha kendisi yapmadan foruma yazan.Sonuçta bunlar şans işi.Kendine saklarsın kazanamazsın.Birisi ne olduğunu bilmeden katılır kazanır.Kampanyayı yapanları da düşünmek lazım biraz, siteleri trafik görsün diye böyle kodlar gizliyorlar. Bence en doğrusu arayıp bulmak çok zor bir şey değil. firmayı çok düşündünüz Firma elemanısınız heralde aynen katılıyorum canım ve kendimi yılın gerizekalısı ilan ediyorum çok kampanya paylaşamasamda o kadar şeyi hiç salamadan paylaştımki forumla artık bişey demiyorumm bizim gibi insanlar hala var artık forumda bi düzenleme yapılması lazım çok da ince ayrıntı gerektirenEvet firma elemanıyım yakayı ele verdim karacada ek iş o zaman ?