Gönderen Konu: Coffee Mate-Ayrılmaz ikili bitmedi mi?  (Okunma sayısı 1897 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tulinkurt

• Usta Kampanyacı
Coffee Mate-Ayrılmaz ikili bitmedi mi?
« : 02 Temmuz 2013, 10:26:49 »
Az önce coffee mate şu yazıyı paylaştı:
#ayrılmazikili bizce Nescafé ve Coffee-mate. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  'de ikilisini paylaşan ilk 1000 kişiden biri olun, hediyeleri kazanın!

Katılım koşullarındaki tarihlere göre bitti bu kampanya ama neden paylaşıma devam ediyorlar?

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
Ynt: Coffee Mate-Ayrılmaz ikili bitmedi mi?
« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2013, 10:41:10 »

Kullanım Koşulları
• Nestlé Coffee-mate’in düzenlediği 'Ayrılmaz İkili' isimli kampanya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde yayında olacaktır.
• Kullanıcılar kampanyaya Twitter hesapları üzerinden bağlanıp, “#ayrilmazikili” hashtag’i ile kendi ayrılmaz ikililerini paylaşarak katılabileceklerdir.
• Kampanya 19.04.2013 ve 31.05.2013 tarihleri arasında yayında kalacaktır.
• Kampanya boyunca ilgili websitesi üzerinden kayıt olup, ayrılmaz ikililerini, belirtilen hashtag ile tweet atan kullanıcıların tümü Coffee-mate ve Nescafé Classic ürünlerinden oluşan deneme paketini; çekiliş ile belirlenecek 100 kişi ise deneme paketi ve paylaştığı ayrılmaz ikilisinin üzerine çizildiği özel Nescafé kupasını kazanma şansı yakalayacaktır.
• Ödüller, talihlilerin kampanya katılım esnasında paylaşmış oldukları adrese teslim edilecektir. Adres değişikliği talepleri kabul edilmeyecektir.
• Katılımcılar kampanya bitimine kadar kampanyaya katılım gösterdikleri tweet’i Twitter hesaplarından silmemelilerdir.
• Katılım gösteren tüm katılımcıların paylaşımları Nestlé Coffee-mate tarafından farklı mecralarda kullanılabilir.
• Nestlé Coffee-mate uygulamayı durdurma ve son verme hakkına sahiptir.
• Uygulamanın Twitter ile herhangi bir bağı bulunmamakta ve Twitter tarafından geliştirilmemiştir.
• Uygulamaya izin verip kullanmaya başlayan herkes Kullanım Koşulları’nı okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 02 Temmuz 2013, 10:57:35 »
denedim, tweet başarıyla gönderilmiştir diyor ama bende çıkmıyor.. vardır bi yanlışlık illa ki

Çevrimdışı loopselcuk

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 02 Temmuz 2013, 11:50:39 »
kısısel gorusum bıtmıs

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 02 Temmuz 2013, 12:31:55 »
aynen ya bitmesi lazımdı  :-X

Çevrimdışı efetubi

• Usta Kampanyacı
  • aslında en iyisi boşwermektir herşeyi
« Yanıtla #5 : 02 Temmuz 2013, 19:04:57 »
yaf  bitmiş konuyu neden açıp heyecan yarattınız ki :D
│█║║█║║█║│█║│█║
²¹°¹³²efetubi¹³ °¹²
yapında bozukluk warsa benden mimari bekleme !!!

Çevrimdışı supaplex07

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 28 Temmuz 2013, 02:17:35 »
valla bitmemiş demek ki. nerden mi biliyorum dün geldi çünkü, burda görüp tekrar denemiştim  ;D

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 28 Temmuz 2013, 10:55:37 »
Görüntülemeye çalıştığın profil askıya alınmıştır. Ana sayfa zaman akışına dönmek için  yazıyor----- twiter hesapımda neden askıya alınmış ve ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 28 Temmuz 2013, 12:29:09 »
Benim de askıya alınmıştı.İlk olarak hesap ayarlarından uygulamaları kaldırdım.Sonra linkteki yapılması gerekenleri bire bir yaptım.Ertesi gün açıldı.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2013, 13:42:17 Gönderen: sevgi128 »