Gönderen Konu: HC Complex kazananlar  (Okunma sayısı 1500 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı arenat

• Acemi Kampanyacı
  • **
HC Complex kazananlar
« : 30 Haziran 2013, 22:15:16 »
HC COMPLEX KAZANANLAR KULLANICILARIMIZ:
Çekiliş sonucunda HC Complex kazanan kullanıcılarımızın Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine ya da facebook sayfamıza mesaj yoluyla adres ve telefon bilgilerini göndermeleri gerekmektedir. Kampanyaya katılan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz. İşte kazananlar:

1. Serpil Aslan Berçinli
2. Özge Mehmet
3. Mine Erarslan
4. TC Dilara Kabaagac
5. Işıl Korkmaz
6. Sevilay Eyüpoğlu
7. Berna Vural
8. TC Semra Kulaksız
9. Sevde Eröz
10. Burçin Zorba

NOT: Kazanan kullanıcılarımız kargo dahil hiçbir ücret ödemeden ürünlerini teslim alacaklardır.

Çevrimdışı tulinkurt

• Usta Kampanyacı
Ynt: HC Complex kazananlar
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2013, 22:23:40 »
Ben de ona bakıyordum. Yarışma bitiminin dakkasında açıkladılar :o Hangi ara çekiliş yaptılar da açıkladılar, yazdılar. Vay be.

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 01 Temmuz 2013, 08:04:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben de ona bakıyordum. Yarışma bitiminin dakkasında açıkladılar :o Hangi ara çekiliş yaptılar da açıkladılar, yazdılar. Vay be.

Bu firma kampanya hesapları-fake hesaplar konusunda hassas sanırım. Belki daha önceden çekilişi yaptılar, profilleri incelediler sonra da açıkladılar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı tulinkurt

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 01 Temmuz 2013, 13:28:23 »

Bu firma kampanya hesapları-fake hesaplar konusunda hassas sanırım. Belki daha önceden çekilişi yaptılar, profilleri incelediler sonra da açıkladılar diye düşünüyorum.

Olabilir çünkü diğer türlü dakkasında açıklanması imkansız ..

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 01 Temmuz 2013, 15:23:19 »

bence de bu şekilde yapmışlardır.kampanya devam ederken profilleri incelemişlerdir.
izgim