Kampanya döneminde CarrefourSA'lardan yapacağınız her 5 TL ve katları tutarındaki alışverişler sonrası verilecek karttaki şifreyi, ad, soyad, adres bilgileriniz ile birlikte 3224'e göndererek çekilişe katılabilirsiniz.
30 Haziran son katılım....
ne kadarlık bi vergisi var acaba
Net hiç bir bilgi yok.kaç günlük tatil v.s. ?
arkadaşlar ajansa sormusdum vergi için asil başvurularının olduğu tarihler arasında ki kur üzerinden vergi netleşecek denmişdi.tahmini ne kadar olur dedim bişey söylemedi.ancak euro nun şu aralar ki kurunuda göz önüne alarak %7 vergi olsa tatilin değeri 3500 euro civarı 600 ile 700 tl arası vergi cıkar 100 tl noter masrafı çıkar vize pasaport işlemi yapacak olanlarda varsa asil kişinin masrafı 1000 tl yi geçer tabi orada ki harcamaları ve 2. kişininde vize pasaport işlemleri ile ortalama 2000 lira cok harcarsanız (italya pahalı bir ülke f1 olunca dahada pahalanır herşey) 2000 tl yi gecer benim düşüncem. Tatil kampanyalarının vergisi tüm cazibesini söndürüyor. 3 gece 4 gün olması lazım tatil. Yol ve transfer sürelerinide atsanız 3 gün denebilir.
tatile vergi ödemek çok saçma
birşey kazandım diye bugün babamı aramışlar. adım verilmiş, hani simonbolivar yazınca aklıma geldi. hani belki diyorum

Tabii birşey kazandınız diye keklemeye çalışan pazarlamacılar da olabilir.
şakaydı, gerçek oldu. Hedef Tanıtım aramış, harbiden kazanmışım