0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKonuşmaları dikkatlice okursanız tek kişilik hediye olduğunu sonradan öğrenmiş durumda hanımefendi.Neden bilmediğin bir yarışmaya katılıp sonradan öğreniliyor ? bana birilerini savunmayın lütfen oldumu ? onunda ağzı var dili var eli var kolu var siz araya böyle girince tartışma ortamı oluyor !
Konuşmaları dikkatlice okursanız tek kişilik hediye olduğunu sonradan öğrenmiş durumda hanımefendi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSatın almak isteyen olursa öm atsın malesef ben gidemeyeceğimneden satıyorsun ? zaten tek kişilik verseniz ne olacak ihtiyacı olan birine zamanında burada ne fotoğraflar dağıttım 25 tl çek veriyordu limitsiz limango ne aptalmışım ben artık 10 tllik cinema kodunu bile satıyorlar çok üzülüyorum yazınızı yeni gördüm herkesin fikri kendine burada benim neler dağıttığımı alan arkadaşlarım iyi bilir afişe etmeme lüzum da yok, siz altlimitli indirim çeklerini bile satanları eleştirin bence , 40-50 tane kazanıp satanları yada fake facelerle tüm büyük hediyelere göz dikip kazananları.Ayrıca bu ekmek değil su değil ne ihtiyacı ?? ihtiyaç demek ekmek ve su demek mi oldu bu Türkiye 'de ? tatilde bi ihtiyaçdır evet. ben eleştirim istersem yorumumuda yaparım saygı duymak sana kalır ister duyarsın ister duymazsın elinde 50 tane çek olsa hadi sat bi kazanç elde edersin sonuçda. Ama bazı şeyleri satmak bana çok yanlış geliyor keşke katılmasaydınız ... KATILMASAYDINIZDA GERÇEKTEN GİTMEK İSTEYENLER kazansaydı.... bunu demek istedim. Başörtüsü takmayan insanlar bile eşarp yarışmalarına katılıyor. Kocaman çocuğu olanlar bebek ürünleri veren yarışmalara katılıyor. Sonra kendi istedikleri ürün yada hizmet olunca ihtiyacı olmayanlar katılıyor yada bir sürü kişi adına katılıp kazanmışlar oluyor. Adaletsizlik var ! Anlatabiliyormuyum ? ne verdiysende afişe edebilirsin. kimin ne olduğu ortaya çıkar o zaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSatın almak isteyen olursa öm atsın malesef ben gidemeyeceğimneden satıyorsun ? zaten tek kişilik verseniz ne olacak ihtiyacı olan birine zamanında burada ne fotoğraflar dağıttım 25 tl çek veriyordu limitsiz limango ne aptalmışım ben artık 10 tllik cinema kodunu bile satıyorlar çok üzülüyorum yazınızı yeni gördüm herkesin fikri kendine burada benim neler dağıttığımı alan arkadaşlarım iyi bilir afişe etmeme lüzum da yok, siz altlimitli indirim çeklerini bile satanları eleştirin bence , 40-50 tane kazanıp satanları yada fake facelerle tüm büyük hediyelere göz dikip kazananları.Ayrıca bu ekmek değil su değil ne ihtiyacı ??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSatın almak isteyen olursa öm atsın malesef ben gidemeyeceğimneden satıyorsun ? zaten tek kişilik verseniz ne olacak ihtiyacı olan birine zamanında burada ne fotoğraflar dağıttım 25 tl çek veriyordu limitsiz limango ne aptalmışım ben artık 10 tllik cinema kodunu bile satıyorlar çok üzülüyorum
Satın almak isteyen olursa öm atsın malesef ben gidemeyeceğim