Gönderen Konu: QAPEL 40 Arkadaş Davetine Tatil Hediye  (Okunma sayısı 3395 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı trinity2912

• Usta Kampanyacı
Ynt: QAPEL 40 Arkadaş Davetine Tatil Hediye
« Yanıtla #20 : 23 Haziran 2013, 00:25:34 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Satın almak isteyen olursa öm atsın malesef ben gidemeyeceğim

neden satıyorsun ? zaten tek kişilik verseniz ne olacak ihtiyacı olan birine

zamanında burada ne fotoğraflar dağıttım 25 tl çek veriyordu limitsiz limango ne aptalmışım ben artık 10 tllik cinema kodunu bile satıyorlar  çok üzülüyorum :(

yazınızı yeni gördüm herkesin fikri kendine burada benim neler dağıttığımı alan arkadaşlarım iyi bilir afişe etmeme lüzum da yok, siz altlimitli indirim çeklerini bile satanları eleştirin bence , 40-50 tane kazanıp satanları yada fake facelerle tüm büyük hediyelere göz dikip kazananları.Ayrıca bu ekmek değil su değil ne ihtiyacı ?? 

Çevrimdışı tulinkurt

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 23 Haziran 2013, 01:05:13 »
Herkesin kazandığı kendine .. Zararlı bir durum olmadığı sürece,satın almayacaksak satışa olumsuz yönde karışmanın lüzumu yok .. Herkesin ekonomik durumu bir değil,isteyen istediğini alır satar. Mesela ben öğrenciyim. O beğenmediğiniz 10 tl lik kodu kontör karşılığında satar ailemle konuşurum :) Ayrıca 40 kişiyi davet et. İlk 20 kişiden biri ol. Zarla zorla kazan sonra bedavaya birine ver,yok ya  :D Bunu siz bile yapmazsınız açık sözlü olun :) Ben ömrümde bir kere bile tatile gitmedim. Denize de gitmiyorum. Ve hala yaşıyorum. Demek ki ihtiyaç meselesi de değilmiş. Kimse kimseyi kırmasın. Tatsız konuşmalar bunlar.

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 23 Haziran 2013, 01:05:34 »
Satın almak isteyen olursa öm atsın malesef ben gidemeyeceğim

neden satıyorsun ? zaten tek kişilik verseniz ne olacak ihtiyacı olan birine

zamanında burada ne fotoğraflar dağıttım 25 tl çek veriyordu limitsiz limango ne aptalmışım ben artık 10 tllik cinema kodunu bile satıyorlar  çok üzülüyorum :(

yazınızı yeni gördüm herkesin fikri kendine burada benim neler dağıttığımı alan arkadaşlarım iyi bilir afişe etmeme lüzum da yok, siz altlimitli indirim çeklerini bile satanları eleştirin bence , 40-50 tane kazanıp satanları yada fake facelerle tüm büyük hediyelere göz dikip kazananları.Ayrıca bu ekmek değil su değil ne ihtiyacı ??

ihtiyaç demek ekmek ve su demek mi oldu bu Türkiye 'de ? tatilde bi ihtiyaçdır evet. ben eleştirim istersem yorumumuda yaparım saygı duymak sana kalır ister duyarsın ister duymazsın elinde 50 tane çek olsa hadi sat bi kazanç elde edersin sonuçda. Ama bazı şeyleri satmak bana çok yanlış geliyor keşke katılmasaydınız ... KATILMASAYDINIZDA GERÇEKTEN GİTMEK İSTEYENLER kazansaydı.... bunu demek istedim. Başörtüsü takmayan insanlar bile eşarp yarışmalarına katılıyor. Kocaman çocuğu olanlar bebek ürünleri veren yarışmalara katılıyor. Sonra kendi istedikleri ürün yada hizmet olunca ihtiyacı olmayanlar katılıyor yada bir sürü kişi adına katılıp kazanmışlar oluyor. Adaletsizlik var ! Anlatabiliyormuyum ? ne verdiysende afişe edebilirsin. kimin ne olduğu ortaya çıkar o zaman ;)
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı tulinkurt

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 23 Haziran 2013, 01:07:49 »
Konuşmaları dikkatlice okursanız tek kişilik hediye olduğunu sonradan öğrenmiş durumda hanımefendi.

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 23 Haziran 2013, 01:09:55 »
Herkesin kazandığı kendine .. Zararlı bir durum olmadığı sürece,satın almayacaksak satışa olumsuz yönde karışmanın lüzumu yok .. Herkesin ekonomik durumu bir değil,isteyen istediğini alır satar. Mesela ben öğrenciyim. O beğenmediğiniz 10 tl lik kodu kontör karşılığında satar ailemle konuşurum :) Ayrıca 40 kişiyi davet et. İlk 20 kişiden biri ol. Zarla zorla kazan sonra bedavaya birine ver,yok ya  :D Bunu siz bile yapmazsınız açık sözlü olun :) Ben ömrümde bir kere bile tatile gitmedim. Denize de gitmiyorum. Ve hala yaşıyorum. Demek ki ihtiyaç meselesi de değilmiş. Kimse kimseyi kırmasın. Tatsız konuşmalar bunlar.
çok garip ve nedensiz konuşmuşsunuz hiç katılmıyorum sözlerinize. senin kontöre ihtiyacın varsa millet burada li bol olsa zaten birbirine bunları hediye eder. aynı eskiden olduğu gibi. benim kontör e hiç mi hiç ihtiyacım yok ben satmıyorum ama böle bi şey şans eseri kazanırsam facebook sayfama yazarım kim isterse ona veririm.sende benim fikrime katılsaydın zaten burada 3/4 yıl önce nasıl yürüyordu işler insanlar neler kazanıyordu ne kadar eli bol yarışmacılar vardı ve herşey paylaşılıyordu görürdün. herkes herşeyi birbirine karşılıksız yapıyordu money günleri işimiz çıkınca burada kendine bi tane aldıktan sonra hemen sizede 100de 100 alan insanlar vardı hala daha var. ama yeniler yüzünden artık kimse kimsyee güvenmez oldu

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 23 Haziran 2013, 01:11:02 »
Konuşmaları dikkatlice okursanız tek kişilik hediye olduğunu sonradan öğrenmiş durumda hanımefendi.

Neden bilmediğin bir yarışmaya katılıp sonradan öğreniliyor ? bana birilerini savunmayın lütfen oldumu ? onunda ağzı var dili var eli var kolu var siz araya böyle girince tartışma ortamı oluyor !
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2013, 01:13:02 Gönderen: seldahalil007 »

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #26 : 23 Haziran 2013, 01:36:37 »
bu yarısma ne zaman bıtıyor bıttı mı veya? bu yarısma yuzunden 3 kişiyi sildim, bu kadar rahatsız edıldıgım baska bır yarısma olmadı. Yaptım dedım nerdeyse ıspatla vs getırıldı... benım yarısmada kımse ortada yoktu ama, hakıkaten dıyın bıttı mı bu berbat sey?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 23 Haziran 2013, 02:03:19 »
bu yarısma ne zaman bıtıyor bıttı mı veya? bu yarısma yuzunden 3 kişiyi sildim, bu kadar rahatsız edıldıgım baska bır yarısma olmadı. Yaptım dedım nerdeyse ıspatla vs getırıldı... benım yarısmada kımse ortada yoktu ama, hakıkaten dıyın bıttı mı bu berbat sey?

bitti canım bitti çoktaaaaan bitti yarışma kurallarını bile okumadan yarışamaya katıldıkları için ilk 20 çoktaannnn doldu doluncada hemen bitti yani  :-X ??? >:( :o :'(

Çevrimdışı aladar

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #28 : 23 Haziran 2013, 09:46:07 »
satmak isteyen özelden ulaşsın

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #29 : 23 Haziran 2013, 11:06:18 »

bitti canım bitti çoktaaaaan bitti yarışma kurallarını bile okumadan yarışamaya katıldıkları için ilk 20 çoktaannnn doldu doluncada hemen bitti yani  :-X ??? >:( :o :'(

Selda boşver Allah aşkına! Bı suru kişiyi facebook a şikayet ettim 3 kişi sildim, bana yardım etmeyip benden yardım bekleyen ac gözlü insanlar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter