Gönderen Konu: QAPEL 40 Arkadaş Davetine Tatil Hediye  (Okunma sayısı 3389 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı trinity2912

• Usta Kampanyacı
Ynt: QAPEL 40 Arkadaş Davetine Tatil Hediye
« Yanıtla #30 : 23 Haziran 2013, 13:33:05 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Konuşmaları dikkatlice okursanız tek kişilik hediye olduğunu sonradan öğrenmiş durumda hanımefendi.

Neden bilmediğin bir yarışmaya katılıp sonradan öğreniliyor ? bana birilerini savunmayın lütfen oldumu ? onunda ağzı var dili var eli var kolu var siz araya böyle girince tartışma ortamı oluyor !

sen istediğin gibi konuşacaksın o zaman fikrini söylemek olacak arkadaş yorum yapmayacak öyle mi ne kadar mantıklıca ?

Sizin derdiniz ne hiç anlamadım size hiçbirşey açıklamak zorunda değilim kuralları ister okurum ister okumam, çeki ister kullanırım ister satarım programımı ayarlayabilirsem ben bir arkadaşımdan alır kendim kullanırım tasası size mi düştü sizi tanımam etmem sizin fikrinizi de hiç önemsemem bu sebeple lütfen gereksiz yorumlarınızı benim mesajlarıma yapmayın ben de gök soyadını her oy toplamalı yarışmada görünce olumsuz çok şey düşünüyorum ama gerek görmediğim için yorum yapmıyorum

Çevrimdışı trinity2912

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 23 Haziran 2013, 14:05:40 »
Satın almak isteyen olursa öm atsın malesef ben gidemeyeceğim

neden satıyorsun ? zaten tek kişilik verseniz ne olacak ihtiyacı olan birine

zamanında burada ne fotoğraflar dağıttım 25 tl çek veriyordu limitsiz limango ne aptalmışım ben artık 10 tllik cinema kodunu bile satıyorlar  çok üzülüyorum :(

yazınızı yeni gördüm herkesin fikri kendine burada benim neler dağıttığımı alan arkadaşlarım iyi bilir afişe etmeme lüzum da yok, siz altlimitli indirim çeklerini bile satanları eleştirin bence , 40-50 tane kazanıp satanları yada fake facelerle tüm büyük hediyelere göz dikip kazananları.Ayrıca bu ekmek değil su değil ne ihtiyacı ??

ihtiyaç demek ekmek ve su demek mi oldu bu Türkiye 'de ? tatilde bi ihtiyaçdır evet. ben eleştirim istersem yorumumuda yaparım saygı duymak sana kalır ister duyarsın ister duymazsın elinde 50 tane çek olsa hadi sat bi kazanç elde edersin sonuçda. Ama bazı şeyleri satmak bana çok yanlış geliyor keşke katılmasaydınız ... KATILMASAYDINIZDA GERÇEKTEN GİTMEK İSTEYENLER kazansaydı.... bunu demek istedim. Başörtüsü takmayan insanlar bile eşarp yarışmalarına katılıyor. Kocaman çocuğu olanlar bebek ürünleri veren yarışmalara katılıyor. Sonra kendi istedikleri ürün yada hizmet olunca ihtiyacı olmayanlar katılıyor yada bir sürü kişi adına katılıp kazanmışlar oluyor. Adaletsizlik var ! Anlatabiliyormuyum ? ne verdiysende afişe edebilirsin. kimin ne olduğu ortaya çıkar o zaman ;)

BEN GERÇEKTEN GİTMEK İSTİYORUM ZATEN madem bu kadar bonkörsünüz  :-\  bir zahmet ikinci çeki de siz verin de gidelim o zaman diğer kazanan arkadaşlardan emeğinin karşılığını vermeden almak da istemem çünkü herkes çok emek verdi.Ayrıca 3 yıldır ihtiyacım olmayan yada daha fazla ihtiyacı olanlar olduğunu düşündüğüm hiçbir yarışmaya yada çekilişe katılmadım katılmam da benim vicdanım bu yönden çok rahat ,heryerde aynı soyadları ile kazananlar düşünsün , arkadaşım sen bu denizde çatabileceğin en küçük balığa çatıyorsun keşke gücün köpekbalıklarına yetse  :)
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2013, 14:09:36 Gönderen: trinity2912 »

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #32 : 23 Haziran 2013, 14:33:31 »
Konunun Gidişatı Sebebiyle Hayırlı Alışverişler Dileyrek  Kilitliyorum.