arkadaşlar anketleri cevaplayamıyorum neden acaba bilgisi olan varmı
bende cevaplayamıyorum hata veriyo dolduruyorum resim yüklüyorum ama gitmiyo anlamadımm..
ben şimdi mail attım bakalım ne diyecekler mozilladan da yaptım yine olmadı sanırım sayfada hata var
evet aynen onlar geldi:)
Benim ki de kargoya verilmiş

güzel mi bari ürünler?
Sevgili Hergün kampanya forum üyeleri uzun bir ayrılık döneminden sonra tekrar merhaba,
Aranıza 8 Mart dünya kadınlar günü kampanyamızı duyurarak dönüyoruz.
Kampanya: deneyorum.com/Urun
Şimdiden tüm Dünya kadınlarının kadınlar günü kutlu olsun.
"Kadın, öyle bir konudur ki onu ne kadar incelersen incele, her zaman yepyenidir." Lev Tolstoy
“Bizim sosyal toplumumuzun başarısızlığının sebebi, kadınlarımıza karşı gösterdiğimiz ilgisizlikten ileri gelmektedir. Yaşamak demek faaliyet demektir. Bundan dolayı bir sosyal toplumun bir organı faaliyette bulunurken diğer bir organı işlemezse o sosyal toplum felçlidir. “ Mustafa Kemal Atatürk
"Sizin en hayırlılarınız, hanımlarına karşı en iyi davrananlarınızdır." Hz. Muhammed (s.a.v.)
Üzgünüz, maalesef katılamadın.
Denemeye katılamadığın için özür dileriz. Belirlenen hedef grupta yer almadığın için şimdi fırsatlardan yararlanamıyorsun. Ama mutlaka sana uygun ürünler sunacağız. Zaman ayırıp çaba gösterdiğin için teşekkür ederiz.
DeneYorum’lu günler dileriz.
Üzgünüz, maalesef katılamadın.
Denemeye katılamadığın için özür dileriz. Belirlenen hedef grupta yer almadığın için şimdi fırsatlardan yararlanamıyorsun. Ama mutlaka sana uygun ürünler sunacağız. Zaman ayırıp çaba gösterdiğin için teşekkür ederiz.
DeneYorum’lu günler dileriz.
Sayın mavilim;
Özel mesaj yolu ile kullanıcı adınızı belirtirseniz sistemde kontrol edelim.
Teşekkürler.