#ErkekceTarz Bu Tweeti -RT- Edenlerden İki Kişiye Çekiliş İle Samsung Galaxy S4 Hediye!! kazandırmaya devam ediyor..!
Çekiliş 19 Haziran tarihinde 16:00'da yapılacak & 16:30'da açıklanacaktır. Kazanan kişi sayfasından açıklanacaktır.
Linkler silindi.
sahte olma ihtimali yüksek.
evet sahte gibi geldi bana da ... web siteleri mayıs ayında açılmış.sadece 1-2 haftadır bi kaç yazı paylaşmılşlar
Arkadaşlar herkese merhaba, Samsung Galaxy S4 çekiliş kampanyamız yaklaşık 40 dakika sonra bitecektir. Herkese duyurulur. Ve sahte olma ihtimali konusuna gelince; biz hediye gönderdiğimiz her okurumuzdan ürünün eline ulaştığına dair bir resim istiyoruz. Büyük çekilişler yapmamızı sağlayan sponsorlarımıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz #ErkekceTarz Ekibi olarak..
Teşekkürler, sevgiler..
Arkadaşlar herkese merhaba, Samsung Galaxy S4 çekiliş kampanyamız yaklaşık 40 dakika sonra bitecektir. Herkese duyurulur. Ve sahte olma ihtimali konusuna gelince; biz hediye gönderdiğimiz her okurumuzdan ürünün eline ulaştığına dair bir resim istiyoruz. Büyük çekilişler yapmamızı sağlayan sponsorlarımıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz #ErkekceTarz Ekibi olarak..
Teşekkürler, sevgiler.. 
Emek verip katıldık umarım kısmetimiz bizden yana olurda fotoğraf çekip gönderebiliriz:)
sonucu bekliyorum heyecanla
çekinerek katıldım ama inş. sonuçlarda tanıdık birilerini görürüz de içimiz rahatlar:)