az önce facebook sayfama arkadaşım tarafından bi ileti gönderildi. Çocuğunun fotoğrafı ve yanında bi video "izlermisiniz çok uğraştım" yazıyor. Severim ya bu cici kızımı açayım dedim safça. Ve anında sayfamda kendi profil resmimle aynı ileti belirdi. Bide yüzlerce sayfayı beğenmiş görünüyorum ki sayfalar enteresan ve beğenmeye devam ediyor
ben nasıl yaptım böyle bişeyi ya

nasıl kurtulacağım şimdi. Gitmiyor, silinmiyor, gizlenmiyor
Ve chromede uzantılar bölümü doldu taştı dimi
ve çözümmmm

nasıl kurtulacağım bundan sayfayı açıyorum kapıyorum her yolu deniyorum.yok olmuyor
O uzantıların hepsini sileceksiniz, veya chrome kullanmıycaksınız, eklentileri toplu silme kaldırma varmı bilmiyorum, şuan laptopum yanımda olmadığı içn ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Çok teşekkür ederim Smile . Yüzlerce var. bitmez böyle tek tek. Format atılsa bitermi ki sorun. Ve o video hep kalır mı sayfamda. çok sinir bozucu.
az önce facebook sayfama arkadaşım tarafından bi ileti gönderildi. Çocuğunun fotoğrafı ve yanında bi video "izlermisiniz çok uğraştım" yazıyor. Severim ya bu cici kızımı açayım dedim safça. Ve anında sayfamda kendi profil resmimle aynı ileti belirdi. Bide yüzlerce sayfayı beğenmiş görünüyorum ki sayfalar enteresan ve beğenmeye devam ediyor
ben nasıl yaptım böyle bişeyi ya 
nasıl kurtulacağım şimdi. Gitmiyor, silinmiyor, gizlenmiyor
canım o virüs çok yaygın kendi profil resimleri ile yolluyorlar çok uğraştım izleyin diye sonra beğenilmeyen sayfa kalmıyor herkes ikaz mesajı çekiyordu demekki görmemişsin üzülme kısmet
evet şu an sasece bakıyorum ve ne çok enteresan sayfa varmış diyorum. sanırım yarına kadar tüm dünya ülkeleri ile her ilimizin beldesini bile beğenmiş olurum.
bu virüs çok yaygın .bir de şöyle

atılırsa mesajdan sakın tıklamayın keyloger girerek Facebook’daki listesine o linki mesaj olarak atıyor, sonra onun arkadaşlarıda bu tuzağa düşerse (linke tıklarsa) zincirleme herkesin bilgisayarının kontrolü ele geçiriliyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin