0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTamam şimdi anladım oradaki konuyu iyice inceleyince Demek ben 6 üye yapmışım şu ana kadar.10 olunca oradaki teşekkür butonuna tıklayacağım ben zaten ordaki konuyu buraya kopyalamıştım haftaya pazartesiye kadar tesekkur butonuna tıklayabilirsiniz Pazartesi son
Tamam şimdi anladım oradaki konuyu iyice inceleyince Demek ben 6 üye yapmışım şu ana kadar.10 olunca oradaki teşekkür butonuna tıklayacağım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTamam şimdi anladım oradaki konuyu iyice inceleyince Demek ben 6 üye yapmışım şu ana kadar.10 olunca oradaki teşekkür butonuna tıklayacağım ben zaten ordaki konuyu buraya kopyalamıştım haftaya pazartesiye kadar tesekkur butonuna tıklayabilirsiniz Pazartesi son Ben ilk okuduğumda genelde anlamam zaten 10 ocak yazıyor son katılım ama pazartesi son mu demek
ya benım anlamadıgım admının yazdıgı yazıdakı teşekkür butonunamı basmam gerekıyor acaba