hadi ya ben dün girdim bildiğim tüm ürünler hakkında yorumlarımı yaptım eğer öyleyse kötüymüş yaa
burdan siteyi tanımama keşfetmemi saglayan arkadaşa teşekkürler.. sayesinde yeni bir siteyede bagımlı oldum hemde hediyeler kazandım
Kızlar bende termal sauna eşofman kazanmışım, benim hiç bir işime yaramaz ama annem kullanacakmış

)
****24-25 Ağustos Hediye Kazanan Üyeler****
"En çok tercih edilen zayıflama ürünü hangisidir " adlı ankete katılan üyeler arasında yapılan çekilişte ;
leylak,
Sendman
cennet
Termal Sauna Eşofman Kazanmıştır.
__________________________________________________ ____________
"Yorum Yap Hediye Kazan" etkinliği ile Zayıflama Ürünleri hakkında yorum paylaşan Üyelerimiz ARasında yapılan Çekilişte ;
beytullahsarac94
keri
ozgulsarac84
Zayıflama Sauna Tuz Kazanmıştır.
"Makale Hediyeli Göğüs Ucu Ped" etkinlği ile zayıflama ürünleri hakkında yorum paylaşan üyelerimiz arasında yapılan çekilişte ;
nil1299
jodi
Göğüs ucu Pedi Kazanmıştır..
"Hediyeli Anket" etkinlği ile en etkili zayıflama yöntemi hangisidir ? sorusuna katılan üyelerimiz arasında yapılan çekilişte ;
desi
NURSELL
Leylak
wish
Termal Kemer Kazanmıştır.
Bari bu gün de ben kazanıyım
Bu arada kazananlara tebrikler
****24-25 Ağustos Hediye Kazanan Üyeler****
"En çok tercih edilen zayıflama ürünü hangisidir " adlı ankete katılan üyeler arasında yapılan çekilişte ;
leylak,
Sendman
cennet
Termal Sauna Eşofman Kazanmıştır.
"Yorum Yap Hediye Kazan" etkinliği ile Zayıflama Ürünleri hakkında yorum paylaşan Üyelerimiz ARasında yapılan Çekilişte ;
beytullahsarac94
keri
ozgulsarac84
Zayıflama Sauna Tuz Kazanmıştır.
"Makale Hediyeli Göğüs Ucu Ped" etkinlği ile zayıflama ürünleri hakkında yorum paylaşan üyelerimiz arasında yapılan çekilişte ;
nil1299
jodi
Göğüs ucu Pedi Kazanmıştır..
"Hediyeli Anket" etkinlği ile en etkili zayıflama yöntemi hangisidir ? sorusuna katılan üyelerimiz arasında yapılan çekilişte ;
desi
NURSELL
Leylak
wish
Termal Kemer Kazanmıştır.
[/quote] kazanmısım sauna eşofman kazanmak ıstemısdım ama olmadı olsun genede kazanmısım son zamanlarda hıc bırsey kazanmıyordum ıyı oldu