Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin fincanınızın resmini gönderiyorsunuz falınıza bakılıyor:))))
online fal hizmeti:)))
online günaha girmeyelim sonra
inanmazsan günah olmaz diye biliyorum:)))))
ücretsizmiş...resim gönderiyomuşsun sadece sordum:)
inanmazsan günah olmaz diye biliyorum:)))))
ücretsizmiş...resim gönderiyomuşsun sadece sordum:)
inanamam bn öyle şeylere merak için

neyse şimdi kahve pişiremiycem
inanmazsan günah değil diye bişey yok inanarak yada inanmayarak fala baktırmak günah inanmıyorsan ne diye baktırırsın şaka maksatlı ise dinin şakası olmaz.
(Falcının, büyücünün söylediklerine inanan, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.) [Taberani]
(Fal baktıran, falcıya inanmasa bile, kırk gün namazı kabul olmaz.) [Müslim]
(İnsanı helâke sürükleyen şu yedi şeyden sakının:
1- Allah’a şirk koşmak,
2- Sihir yani büyü yapmak,
3- Katillik,
4- Faiz yemek,
5- Yetim malı yemek,
6- Cihadda savaştan kaçmak,
7- Evli ve namuslu bir kadına, zina etti diye iftira etmek.) [Buhari, Müslim]
Ben de inanmazdım böyle şeylere sonra birgün günde çağırdılar eğlence olsun diye baktırdım
Olamaz böyle bişi. Ödüm şeyime karıştırdı. Bilmediği çıkmadı
Bi daha da baktıramadım tırstım.
arkadaşlar ben şimdi kuran kursu hocalığı yapıyorum haddim olmayarak bildiğim şeyi sizlere bildirmek istiyorum peygamber efendimiz HZ MUHAMMET (S.A.V)HADİS VE AYETTE şöyle diyor
Bazı insanlar da: “Fala inanmıyoruz ama eğlence olsun diye açtırıyoruz” diyorlar. Bu düşünce doğru değildir. İslam Dinine göre hangi şekilde olursa olsun, fal baktırmak ve falcının söylediklerine inanmak yasaktır.
Bu hususta Kur'an-ı Kerim'de şöyle buyurulur:
“Ey inananlar! şarap, kumar, putlar, fal ve şans okları birer şeytan işi pisliktir. Bunlardan uzak durun ki felaha erişesiniz.”
Konuyla ilgili olarak Allah Elçisi Peygamberimiz (s.a.v)'de şöyle söylemiştir:
“Kuşun ötmesini, uçmasını uğursuzluk kabul etmek, ufak taşlar (nohut, bakla, fasulye, iskanbil kağıdı, kahve telvesi vs.) ile fal açmak, kum üzerine hatlar çizmek, bunlardan geleceğe dair hükümler çıkarmak sihir ve kehanet çeşidindendir.”
arkadaşlar ben şimdi kuran kursu hocalığı yapıyorum haddim olmayarak bildiğim şeyi sizlere bildirmek istiyorum peygamber efendimiz HZ MUHAMMET (S.A.V)HADİS VE AYETTE şöyle diyor
Bazı insanlar da: “Fala inanmıyoruz ama eğlence olsun diye açtırıyoruz” diyorlar. Bu düşünce doğru değildir. İslam Dinine göre hangi şekilde olursa olsun, fal baktırmak ve falcının söylediklerine inanmak yasaktır.
Bu hususta Kur'an-ı Kerim'de şöyle buyurulur:
“Ey inananlar! şarap, kumar, putlar, fal ve şans okları birer şeytan işi pisliktir. Bunlardan uzak durun ki felaha erişesiniz.”
Konuyla ilgili olarak Allah Elçisi Peygamberimiz (s.a.v)'de şöyle söylemiştir:
“Kuşun ötmesini, uçmasını uğursuzluk kabul etmek, ufak taşlar (nohut, bakla, fasulye, iskanbil kağıdı, kahve telvesi vs.) ile fal açmak, kum üzerine hatlar çizmek, bunlardan geleceğe dair hükümler çıkarmak sihir ve kehanet çeşidindendir.”
aynen haklısınız.zaten vazgeçtim baktırmadım bişeye,yalan dolan şeyler..