1- Özgül Gök Elazığ 25-Dilek Olgun İstanbul 49- Mehtap Bahçepınar Akçalı Batman 2- Gülesen Üstündağ Şiray Adana 26- Özlem Demirci Ankara 50- Selin Yıldız Gaziantep 3- TC Nurgul Salcan Kocaeli 27- Ibrahim Gürpınar Ankara 51- Buse Eminoğlu Bursa 4- Nuray Karapıçak İstanbul 28- Ayşenur Yilmaz İstanbul 52- Emine Recep İzmir 5- Babekli Özlem Bursa 29- Nurten Güler İzmir 53- Lütfi Çavuş İstanbul 6- Ayşe Gürer Eskişehir 30- Nihan Çalişkan Adana 54- Elif Arslan İzmir 7- Zeynep Yilmazer İzmir 31- Rabia Çapar Ankara 55- Ebru Özbaysar İstanbul 8- Yasemin Aydın Bursa 32- Ferda Topal Mertoğlu Bursa 56- TC Inci Terzioglu İzmir 9- Saliha Keleş Tekirdağ 33- Dilek Arda Bursa 57- Cüneyt Gamze Demirkan Balıkesir 10- Rakibe Kuscu Aydın 34- TC Sinan Onar Tekirdağ 58- Özgen Üstün İstanbul 11- Zeynep Efe Çanakkale 35- Gamze Karacaoğlu Ankara 59- TC Zumrut Karasahın Nevşehir 12- TC Zübeyde Kabalar İstanbul 36- Gözde Demirbaş Bolu 60- Mustafa Şimşek Diyarbakır 13- Canan Gülaçar Kayseri 37- TC Sevtap Kalaycı Berçin Ankara 61- Gülçin Gezgin Tekirdağ 14- Yaprak Gurbet Boz DemirKocaeli 38- Hülya Yılmaz Dere Uşak 62- Cihan Akar İstanbul 15- Safiye ÖzlemArpınar Eskişehir 39- ilknur Demir Balıkesir 63- Sibel Uçar Kastamonu 16- Saime Duman Özovalı İstanbul 40- Vildan Yanmaz Ankara 64- T.C. Yagmur Yildiz Korkmaz Kırklareli 17- Gürbüz Telcioğlu İzmir 41- Naci Dindaş Eskişehir 65- Cansu Yılmaz İzmir 18- Fatma ZehraMuhammad İstanbul 42- Şükran Yanık İstanbul 66- Zekiye Özdemir Kütahya 19- Özden Akyol Hoyladı İstanbul 43- Semra Turgut Samsun 67- Mehmet Turan İstanbul 20- Selda Nağman İzmir 44- Hasret Sunar Taşdelen Antalya 68- Ayşe Türköz Döveç İstanbul 21- Elif Beren Öztürk Bursa 45- Esma Kaya Ankara 69- Hilal Cetin Ankara 22- Hediye İrek Ankara 46- Nalan Kırçıllar İzmir 70- Hasan Şenol Zayim İçel 23- TC Servet Berber Samsun 47- Zehra Ayik İstanbul 24- Hacer Aka Manisa 48- NAGİHAN KARAOĞLAN Sakarya
bu yarisma ne zaman oluyor
Her hafta oluyor diye biliyorum.
ben bunun hediyesi mamadır işime yamaz diye katılmıyorum.Acab ne geliyor?
sonunda olmuş çok şükür
ne geliyor tam olarak?
tebrik ederim. inş. bende kazanırım çok istiyorum.
sonunda olmuş çok şükür
ne geliyor tam olarak?
tebrik ederim. inş. bende kazanırım çok istiyorum.
teşekkürler umarım kazanırsınız