Yok aslında birbirimizden farkımız,
sonuçta hepimiz şampuanız!
bizim oteldede var.bidonla geliyor 
Onlar artık batan geminin şampuanları.. 
şampuan yeri gelir el sabunu olur

vicdan meselasi..
ben her seferinde farklı şampuan kullanıyorum.
saçlarımı şaşırtmayı seviyorum

ama en beğendiklerim loreal ve gliss
ne kazanırsam o marka
bide şifre göndermek içn elidor almıştım ama erkeklerin şampuan konusunda titiz olmaları lazım maddi güçleri yetiyorsa kerastese felan kullansınlar
kerastese hiç kullnmadım.. güzelmiymiş sahiden ya
Ahh kardeşş,en büyük derdim şampuan. Neler denemedim ki (vichy,pantene,clear,bioblas vs). Tabi bunların yanında çeşitli bakım maskeleri (swarskopft,ossion,totex vs). En sonunda Loreal Elseve siyahta buldum çözümü. Saçlarım çok dökülüyordu. Elekriklenme desen bir ampulü rahat yakarım

Çatır çatur kırılyordu da. Kurular çünkü. Doktorum vichy i tavsiye etmişti ama hiç faydasını görmedim. Loreal Elseve ilk yıkamadan itibaren saç dökülmemi bariz azalttı. Sık şampuan değişiminden kepeklenme sorunu da başlamıştı ama artık o da gitti. Şimdi mikemmel
ne kullandımsa yağlı saçlardan kurtulamadım hiç birinden memnun değilim neyle yıkasam akşamına yağ içinde oluyo bi ara duru zeytinyağlı sabun kullandım o bi nebze daha iyi..
baya farklı şampuan kullanan varmış...
ne kullandımsa yağlı saçlardan kurtulamadım hiç birinden memnun değilim neyle yıkasam akşamına yağ içinde oluyo bi ara duru zeytinyağlı sabun kullandım o bi nebze daha iyi..
Normalde saça sabun sürülmemesi lazım ama zeytinyağlı sabunu kullananlar çok memnun gerçekten. Bi onu kullanmak nasip olmadı
ben ısırganlı sarmısaklı şampuan kullanıyorum çünkü alerjim var...yılda da bir kere hayashi şampuan alırım yaza girmeden önce...çok başarılıdır çünkü. haftada bir kere saç maskesi kullanıyorum... bu kadar..kafam dağıldı iyi oldu