Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
böyle bişey buldum ama belki işinize yarar
denedim uygulamaları kaldıramıyorum. Ayrıca uzantılar liste halinde değil, çöp kutusu bulamıyorum ve bu nedenle silemiyorum.
Formatla çözülür diye düşünüyordum ama oğlum ekran kartı yüzünden son formatın zor atıldığını söyledi. Olmaz artık dedi. Tabii bana kızıyorda olabilir.

Heryeri sardı bu virüs. Devamlı ekran koruyucu falan değişiyor.
Kayit olun veya giris yapin
böyle bişey buldum ama belki işinize yarar
denedim uygulamaları kaldıramıyorum. Ayrıca uzantılar liste halinde değil, çöp kutusu bulamıyorum ve bu nedenle silemiyorum.
Formatla çözülür diye düşünüyordum ama oğlum ekran kartı yüzünden son formatın zor atıldığını söyledi. Olmaz artık dedi. Tabii bana kızıyorda olabilir.
Heryeri sardı bu virüs. Devamlı ekran koruyucu falan değişiyor.
Bide sistemi geri yüklemeyi deneyin
Sorun Google Chrome'da ise Google Chrome'u kaldırmayı denediniz mi?
12 haziran a gittik...
uzantılar silinmiş. Ama o video yine geliyor sayfayı her yenilemede. Bide google arama çubuğu (doğrumu ifade ettim bilmiyorum. en üstteki satır.Çok anlamadığım bellidir sanırım

) hala yeşil...
Teşekkür ederim
Sorun Google Chrome'da ise Google Chrome'u kaldırmayı denediniz mi?
evet sorun burada. bide onu deneyeyim.
12 haziran a gittik...
uzantılar silinmiş. Ama o video yine geliyor sayfayı her yenilemede. Bide google arama çubuğu (doğrumu ifade ettim bilmiyorum. en üstteki satır.Çok anlamadığım bellidir sanırım
) hala yeşil...
Teşekkür ederim 
Video nasıl geliyor? Başkasımı paylaşmış yoksa siz mi
sistemi geri yüklediğimde uzantıların gittiğini, face sayfamı yenilediğimde arkadaşın gönderdiği videonun göründüğünü farketmiştim. Kapatırken güncelleme yapıyordu bilgisayar.
Az önce yeniden açtığımda videoyu göremedim. ne benimki ne diğeri. Yeşil satırı da chorome temadan değiştirdim.
şimdi face sayfamdaki yüzlerce beğeniyi tek tek silmeye çalışıyorum. Umarım yeniden çıkmazlar karşıma video ve beğeniler.
Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim.
sistemi geri yüklediğimde uzantıların gittiğini, face sayfamı yenilediğimde arkadaşın gönderdiği videonun göründüğünü farketmiştim. Kapatırken güncelleme yapıyordu bilgisayar.
Az önce yeniden açtığımda videoyu göremedim. ne benimki ne diğeri. Yeşil satırı da chorome temadan değiştirdim.
şimdi face sayfamdaki yüzlerce beğeniyi tek tek silmeye çalışıyorum. Umarım yeniden çıkmazlar karşıma video ve beğeniler.
Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim.
Kayit olun veya
giris yapin Buraya tıklayıp, tanımadığınız uygulamaları kaldırmanızı öneririm.