Tüh! Epeyde ümitlenmiştim :/
benim de öyle oluyor bugüne kadar hangi kampanyadan ümitlendysem çıkmadı..fazla ümit etmemek en iyisi
benim de öyle oluyor bugüne kadar hangi kampanyadan ümitlendysem çıkmadı..fazla ümit etmemek en iyisi 
Senin bisküviyi çaya bandırdığında bisküvinin dağılması gibi bir derdin var dı, o çok hoşuma gitmişti, kesin kazanır demiştim ama jürinin neyi seçeceği pek belli olmuyor.
selçuk erdem bu karikatürüst arkadaş kızı birinin twetini rt favorilere eklemişti. sadece şunu yazmıştı '' bulaşık yıkarken ojelerim akıyor diye ''

o an umudum kalmadı işte
Senin bisküviyi çaya bandırdığında bisküvinin dağılması gibi bir derdin var dı, o çok hoşuma gitmişti, kesin kazanır demiştim ama jürinin neyi seçeceği pek belli olmuyor.
evet onu yazmıştım .kampanyaya bakarken kahve içiyordum yanında da bisküvim vardı tabii hemen uyarladım.ben de ümit etmiştim ama dediğim gibi ne zaman ümitlensem olmuyor

kısmet değilmiş.
selçuk erdem bu karikatürüst arkadaş kızı birinin twetini rt favorilere eklemişti. sadece şunu yazmıştı '' bulaşık yıkarken ojelerim akıyor diye ''
o an umudum kalmadı işte 
evet onu ve bir kaç tane daha vardı cafecrown sayfasında yayınlamışlardı ben de o an seninle aynı düşündüm siret..gerçekten de bazen çok güzel yazıyoruz özeniyoruz ama olmuyor.bazen de hiç özenmiyoruz ama kazanıyoruz.jurinin bakış açısı ve beklentisi o anki psikolojisi çok önemli
E bizim karikatürlerde çizilmedi daha
kahveler gelsede dağıtsak:)