“Benim babam bir kral!” diyorsan, King Babalar Günü yarışmamıza hemen katıl! Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
KATILIM KOŞULLARI
Facebook.com/kingevaletleri adresindeki Babalar Günü uygulamasının sahibi King Pazarlama ve Dış Ticaret AŞ'dir. Kullanıcılar facebook.com/ kingevaletleri Facebook sayfasını beğenip metin, video, fotoğraf yüklemekle ve herhangi bir şekilde uygulamaları kullanmakla, işbu taahhütname metnini okuduklarını, anladıklarını ve bu taahhütnamede yer alan kuralları, gayri kabili rücu olarak kabul etmiş olduklarını kabul, beyan ve taahhüt ederler.
Babalar Günü yarışması çalışma mekanizması şu şekildedir:
• Kullanıcılar babalarının neden bir kral olduğunu anlatan fotoğrafı seçerek uygulamaya yüklerler.
• Uygulama sayfasında yer alan kayıt formunu doldururlar.
• Formu eksiksiz doldurduktan sonra “gönder” butonuna basarlar.
• Gönderilen fotoğraflar belirlenen jüri tarafından seçilir.
• Jüri tarafından seçilen 3 kullanıcı King ürünleri ile ödüllendirilecektir. King Ev Aletleri Tic. A.Ş. ödüllerin ne olacağını belirleme ve ödüllerde değişiklik yapma hakkını ve haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.
• King Pazarlama ve Dış Ticaret AŞ tarafından kazanan kullanıcılara formda belirtmiş oldukları iletişim bilgileri üzerinden ulaşılacaktır.
• Yarışma 13.06.2013 tarihinde sona erecektir..
• Hediyelerde değişiklik, iptal, iade, açığa alma işlemleri yapılamaz.
• Kullanıcıların yarışmaya tek katılım hakkı vardır.
ben de giremiyorum uygulamaya
uygulama yok galiba ana sayfaya yönlendiriyor
Babalar Günü uygulamamızı yayından kaldırdık. Gelişmeler için bizi takipte kalınız. İlginiz için teşekkürler yayından kaldırmışlar