150 oldu 
Ha şöyle imzam süper oldu
Bence cokta fazla olması güzel değil forumun düzenini bozabilir. Her zaman sadelik taraftarıyım
son düzenleme ile gayet iyi oldu..sınırsız olduğu zaman millet bütün destek linklerini ekliyor, uzun bir liste oluyor.. insanın göz zevkini bozuyor..
150'de az sanki.İmzamı yazacaktım olmadı.
İmzam bu olacaktı.
Kalkıpta gidesim geliyor buralardan,Herşeyi yıkıp döküp arkama bakmadan...Tükenmez yollarda yürüyesim;Hesap vermeden kimseye, Görmeden yolun sonunu;Gidesim geliyor...Boş verip sevgiyi , nefreti Kendimi atıp boşluklara Kaybolup kaçasım...''Umrumda olmasın gök Güneş, su, toprak...''İstiyor gönlüm.Unutasım geliyor herşeyi...Aklım , bırak kendi haline dünyayıKopar bağını ve bilinmezlere yol al diyor.Bilmiyorum ne yapacağımı
Hayat boş geliyor..
150'de az sanki.İmzamı yazacaktım olmadı.
İmzam bu olacaktı.
Kalkıpta gidesim geliyor buralardan,Herşeyi yıkıp döküp arkama bakmadan...Tükenmez yollarda yürüyesim;Hesap vermeden kimseye, Görmeden yolun sonunu;Gidesim geliyor...Boş verip sevgiyi , nefreti Kendimi atıp boşluklara Kaybolup kaçasım...''Umrumda olmasın gök Güneş, su, toprak...''İstiyor gönlüm.Unutasım geliyor herşeyi...Aklım , bırak kendi haline dünyayıKopar bağını ve bilinmezlere yol al diyor.Bilmiyorum ne yapacağımı
Hayat boş geliyor..
bak herkese yapmam bu kıyağı ama sana yapıorum..
[img]http://img200.imageshack.us/img200/3066/adszuva.png[/img]
bu gri kutucuktaki yazıyı aynen olduu gibi imzana ekle