evet 3.ödülüm buradan çok şükür rabbime onun armağanları

buradan kazandığım her ödülün manevi değeri çok büyük. 3 ödüldede elimde para yokken geldi

ilk ödülüm cep telefonum bozuldu 1 hafta sonra cep teli kazandım. ikinci ödülümde elde avuçta para yok.anneme deniz evi tutmak istiyordum para geldi

3.ödülümde gene şimdi cepte para yok yayla evi tutmak istiyordum gene para geldi.bunların hepsini inanarak rabbimden istedim verdi

kazandığım her ödülü cuma günü kazandım bu tesadüf olamaz.cuma günleri ikindi namazından sonra 17 ayetel kürsü-111 tane Lâ ilâhe illâ ente yâ Hannân yâ Mennân Ya Bedies semâvati vel ardı Zel Celâl-i vel ikrâm tespih duası. işte sırrım bu

bunları yaptıktan sonra dileyin ne dilerseniz ama inanarak samimi olarak.ben bunları yapınca manevi hediyelerde kazanıyorum.manevi işaretler alıyorum hayat ve hayatımla ilgili.sadece maddii hediyeler kazanmıyorum.bu dünyada ve ahirette ALLAHIM ( Celle Cellalühu ) bana maddi ve manevi zenginlik ver diye dua edin.
Peygamber efendimiz HZ.Muhammed ( Sallallahü Aleyhi Vessellem ) Lâ ilâhe illâ ente yâ Hannân yâ Mennân Ya Bedies semâvati vel ardı Zel Celâl-i vel ikrâm....diye dua eden zata da buyurdu ki: (Allah’ın ism-i a'zamı ile dua ettin. Böyle dua edilince, Allahü teâlâ o duayı kabul eder.)