0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tebrikler siret
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler hemşo, bi bedoya götürürsün artık sen bensiz oreoları ye,bana getirme verme .ben seni belediye çaybahçesine misafir ikram yerine götürürüm.nasılsa beleş aşk olsun küstüm vallahi bana orayımı layık gördün sen git elin araplarından al dandik oreoları sonrada beğenmedim de, ben ne yapim yani bana ayakkabı vermiştin ya hani varmı ondan gene ama 38 numara converse te olabilir birde şu turkcelin converse çantası forumdan kazanan oldumu acep
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler hemşo, bi bedoya götürürsün artık sen bensiz oreoları ye,bana getirme verme .ben seni belediye çaybahçesine misafir ikram yerine götürürüm.nasılsa beleş aşk olsun küstüm vallahi bana orayımı layık gördün sen git elin araplarından al dandik oreoları sonrada beğenmedim de, ben ne yapim yani
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler hemşo, bi bedoya götürürsün artık sen bensiz oreoları ye,bana getirme verme .ben seni belediye çaybahçesine misafir ikram yerine götürürüm.nasılsa beleş
tebrikler hemşo, bi bedoya götürürsün artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler siret küsmüyüz:( herkese teşekkür ,bana yok