0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tebrikler hemşo, bi bedoya götürürsün artık
@tospik inan cepte 1 liram var onuda camideki tespihçiye borcum var vereceğim para elime daha geçmedi,ayrıca o dvdleri senden alayım zaten işine yaramaz,sana lokum+takas yolluyyaım bir ürün kazanınca yani bayan ürünü ha bana yarayan birşey isteme hediye çekide verebilirim akzanırsam nasılsa kredi kartım yok işime yaramaz haziran 15 ine kadar elim biraz bollaşır sabret
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler hemşo, bi bedoya götürürsün artık sen bensiz oreoları ye,bana getirme verme .ben seni belediye çaybahçesine misafir ikram yerine götürürüm.nasılsa beleş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler hemşo, bi bedoya götürürsün artık sen bensiz oreoları ye,bana getirme verme .ben seni belediye çaybahçesine misafir ikram yerine götürürüm.nasılsa beleş aşk olsun küstüm vallahi bana orayımı layık gördün sen git elin araplarından al dandik oreoları sonrada beğenmedim de, ben ne yapim yani