Gönderen Konu: Facebook hesabıma virüs bulaştı!!  (Okunma sayısı 2867 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Facebook hesabıma virüs bulaştı!!
« : 29 Mayıs 2013, 01:33:17 »
Hesabımda 2 gündür bir video yayınlanıyordu, arkadaşlar video için çok uğraştım izlermisiniz diye. Neyse yayın iznini 2 kez kaldırdım, sorun bitti sandım. Şimdi de yüzlerce sayfa beğeniliyor hesabımdan. Tek tek vazgeçiyorum ama bunun kolay bir yolu var mı?

Yapanlar da inci sözlük. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın inş bunları.

Hesabımdan beğenilen bir sayfa :

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2013, 01:35:58 Gönderen: erteb »
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
Ynt: Facebook hesabıma virüs bulaştı!!
« Yanıtla #1 : 29 Mayıs 2013, 01:37:04 »
Büyük ihtimal chrome kullanıyorsun. Ayarlar > Uzantılar orda bissürü eklenti kurulmuş olduğunu göreceksin. onları kaldırınca sorun düzelir.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 29 Mayıs 2013, 01:43:08 »
Evet Chrome kullanıyorum. Uzantlara girdim, biir sürü şey çıktı ama üstüne gelince chrome a ekle ççıkıyor. Nasıl kaldıracağım acaba?
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 29 Mayıs 2013, 01:51:50 »
Evet Chrome kullanıyorum. Uzantlara girdim, biir sürü şey çıktı ama üstüne gelince chrome a ekle ççıkıyor. Nasıl kaldıracağım acaba?
Sağda bi çöp kutusu olacak, ondan kaldıracaksın.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 29 Mayıs 2013, 02:09:20 »
Sağolasın, dediğini anladım da bende sadece store açılıyor. Ben de chrome u kaldırdım. Hesabımı explorerdan açtım tek tek temizliyorum. Store daha önce yoktu. Dediğin gibi uzantılar çıkıyordu, tik kaldırıyordum yanılmıyorsam. Ama o sayfayı açamadım ne yaptıysam. Teşekkürler yardımların için.

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 29 Mayıs 2013, 11:33:20 »
Sağolasın, dediğini anladım da bende sadece store açılıyor. Ben de chrome u kaldırdım. Hesabımı explorerdan açtım tek tek temizliyorum. Store daha önce yoktu. Dediğin gibi uzantılar çıkıyordu, tik kaldırıyordum yanılmıyorsam. Ama o sayfayı açamadım ne yaptıysam. Teşekkürler yardımların için.
Aynı olay geçenlerde arkadaşımın başına geldi format atıp kurtuldu. Chrome yerine Yandex'i kullanabilirsin yabancılık çekmezsin.

Çevrimdışı ŞanssızHediyeAvcısı

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Ebulfeth
« Yanıtla #6 : 29 Mayıs 2013, 17:34:58 »
Sorun hala devam ediyorsa Facebook uygulamalarından bilmediğin uygulamaları kaldır.
Şanssız Hediye Avcısı

B a k a r s ı n  B i r  G ü n  K a z a n ı r ı m.

Özgür Mısır - Özgür Suriye - Özgür Filistin - Özgür Doğu Türkistan

Çevrimdışı leyla2518

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 02 Haziran 2013, 14:28:09 »
facebookla ilgili benim de bir sorunum var kampanyalar için açtığım 1 hesabım daha vardı 1 ayı aşkın kampanya sayfalarını beğenemiyorum" hayran olma durumu başarılı olamadı "diyor telefon no ekledim halen daha devam ediyor.ne arkadaş ekleyebiliyorum ne başka bişey uygulamalara da dolayısıyla katılamıyorum bu böyle devam eder mi bilgisi olan var mı?
ekleyebilirsiniz
kampanya sonuçlarında ola ki adıma rastlarsanız haberverebilirmisiniz