hergün katılıyorum anlamadım sordum cevapta vermiyolar her katıldığımızda çekiliş hakkı alıyormuyuzki :S
günlük en fazla 55 çekiliş hakkı kazanılıyor 50 oyundan 5 davetten
hergün katılıyorum anlamadım sordum cevapta vermiyolar her katıldığımızda çekiliş hakkı alıyormuyuzki :S
Tam tersi olması lazım. 5 oyun hakkı va günlük. Günlük 50 davetinizi kabul eden arkadaş bulabiliyorsanız ne mutlu size
inşallah bu kez olur öyle emek verdimki
biz bunu %100 yapamazsak çekilişe katılamaz mıyız?
%100 olmazsa 1 çekiliş hakkı %100 yapılırsa 10 çekiliş hakkı
Hadi ya
Millet çekiliş hakkını 55le götürürken 1le yetinme kardeş, çabala oluyor sonunda.
başladığı günden beri hergün 55 çekiliş hakkı yapıyorum şuan 1210 çekiliş hakkım olması lazım ama yazmıyor çekiliş hakları bakalım son güne kadar yapmaya devam şans herkse bol şanssss
Bu kadar emeğin karşılığında gönlünüze göre bişeyler olur inşallah.
Ben yapamadım 1 kere bile, uğraşmadım sonra çok vakit aldığı için.
benim okuduğum kurallarda toplam 55 hakla sınırlıdır.diyor toplamda yarışma koşullarına bakın isterseniz
Tam tersi olması lazım. 5 oyun hakkı va günlük. Günlük 50 davetinizi kabul eden arkadaş bulabiliyorsanız ne mutlu size
oyunu %100 yaparsanız 10 çekiliş hakkı veriyor 5 ini %100 yaparsanız 50 çekiliş hakkı olur
inşallah bu kez olur öyle emek verdimki 
inşallah burdaki herkes bir şey kazanır