Ben Filiz makarnaya mail attım, en kısa sürede size dönüş yapılacak diye mail atıldı. iki hafta oldu gelen giden yok. Kargoya vermeyi planlıyordum bende, PK ile başlayan adresi kabul etmediler. Dediğim gibi oldu maalesef
az hediye dandik kampanya
Aşçılar kazanıyor genelde bu kampanyaları..
Aşçılar kazanıyor derken ironi mi gercek mi ?

Mutfak yenileyeceğim ama kısmet olur diye mutfak kampanyalarına bakıyorum fakat çok nostaljik bir katılım şekliymiş ,
Talihlilerin mevcut mutfak dolaplarının sökümü, gerekli tesisat yenilemeleri talihliye aittir. Mutfak dolaplarına belirtilmeyen ürünler, seramikler ve belirtilmeyen harcamalar dahil değildir. şurası sadece 5 bin tl tutuyor ben daha yeni mutfak yaptırdım ordan biliyorum
Talihlilerin mevcut mutfak dolaplarının sökümü, gerekli tesisat yenilemeleri talihliye aittir. Mutfak dolaplarına belirtilmeyen ürünler, seramikler ve belirtilmeyen harcamalar dahil değildir. şurası sadece 5 bin tl tutuyor ben daha yeni mutfak yaptırdım ordan biliyorum 
Yani şunu mu anlamamız lazım.Alın size hediye ama bi zahmet siz taktırın uğraştırmayın bizi.
Posta kutusuna kargoyla olmuyor Posta kutusuna biriktirip daha sonra filiz yada ajans biri alıyor or dan hepsini PTT özel posta kutusu var
ne saçma uygulama hangi zamanta yaşıyoruzzz
ne saçma uygulama hangi zamanta yaşıyoruzzz
Saçma olduğu söylenebilir ama, en adaletli sistem bence.
katılım çok mu az olur ki
pttye gidip kargoylamı yollayacagız anlamadımki