0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Buraya üye olunca Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 1 yaş paketi hoşgeldin paketi gönderiyorlar bize iki pakette gelmişti...sizde üye olup iletişim bilgilerinizi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ye mail atabilirsiniz..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBuraya üye olunca Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 1 yaş paketi hoşgeldin paketi gönderiyorlar bize iki pakette gelmişti...sizde üye olup iletişim bilgilerinizi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ye mail atabilirsiniz..hem üye olup hemde e posta mı atcagız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBuraya üye olunca Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 1 yaş paketi hoşgeldin paketi gönderiyorlar bize iki pakette gelmişti...sizde üye olup iletişim bilgilerinizi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ye mail atabilirsiniz..hem üye olup hemde e posta mı atcagız evet maalesef..üye olunca gelmiyor,ben üye oldum kaç ay geçti mail attım öyle geldi..sitenize üyeyim paketlerinizden istiyorum falan diyebilirsin.
ben ne zaman üye olmuşum hatırlamıyorum ama dün mail geldi numunelerden oluşan paketiniz bugün gönderiliyor diye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben ne zaman üye olmuşum hatırlamıyorum ama dün mail geldi numunelerden oluşan paketiniz bugün gönderiliyor diyebanada doğum günü tarzında mail gelmişti,işte,doğum günü paketinizi göndereceğiz falan yazıyodu..sizede mektup şeklindemi geldi?