ufak bir teknosa şubesi açabilecek kadar toparlamışsınız

cumaları size baya bi can olmuş bio bey.. darısı benim başıma inşallah..gözüm kaldı.maşallah diyim
baltalamak gibi amacım yok ama fiyatlar yüksek. ipad mini daha bugün n11.com sitesinden 599 tl den satışa sunuldu. hatta kampanya kodlarıyla falan 560 a alındı. lg optimus 1300 tl den satıldı satılıyor. 1600 nedir çok yüksek bence. iyi satışlar.
n11 de satılan ipad bugüne özel bir fiyatla satılıyor ve distribütör garantili.Distribütör garantinin ne demek olduğunu aşağı yukarı biliyorsundur.Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLg optimus turkcell de 1800 tl ye satılıyor. 200 tl düşük yazdım benim verdiğim fiyat gayet normal.1300 e satan adam evlenecektir para lazımdır o yüzden o fiyata inmiştir.
Ayrıca son olarak alan alır almayan almaz bu da işin başka bir boyutu.
Bu arada Avea İnTouch2 az önce sah......n.com dan satıldı bilginize.
Bence fiyatlar oldukça makul ben yaklaşık 1 ay önce kullandığım Ipad Mini'yi 675 den satmıştım sıfırı için bu fiyat iyi bence .. hayırlı satışlar bu arada
bence fiyatlar oldukça makul ben yaklaşık 1 ay önce kullandığım Ipad Mini'yi 675 den satmıştım sıfırı için bu fiyat iyi bence ..
2012 nin 14 şubatında kazandığım ipadi 2 gün önce 550 tl ye sattım.Yetmedi Smilenin ipad2 3G yi burada bir müşteriye 650 tl den sattım.Bugün elden teslim ettim parasını aldım.Bunları sattığımız fiyatlara göre bu bilkom garantili sıfır ipadlerin fiyatları çok çok uygun.
Distribütör garanti ya bilkom ya index bilgisayar garantisi demek oluyor.
Bu arada fiyatlara lafım yok, sadece bilgi vermek istedim. Satılırsa satılır, satılmazsa indirime gidilebilir. Alıcı-satıcı arasındaki bir konu bu. Bize iyi satışlar demekten başka bişey düşmez