Gönderen Konu: Tadım Çekirdek Çitlerken Kazananlar  (Okunma sayısı 3518 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caglarcosgun

• Ziyaretçi
Ynt: Tadım Çekirdek Çitlerken Kazananlar
« Yanıtla #10 : 20 Ağustos 2009, 12:46:33 »
sorun şu ki eğer kazanmak üzere olan videoların sahipleri ajansın tanıdığı değilse kazanamıyoru.
sevgili medilayn;
sende biliyorsun ki bu tip yarışmalarda medyanın içeriği(resim,video,yazı vs.) seçim juri tarafından yapılmıyorsa önemli değil.çevresi geniş olan daha doğrusu en çok oy alabilen kazanıyor.kaldı ki bu yarışmada ne ip kaydu tutuluyor ne de üyelikle oy veriliyor.isteyen istediği atı koşturabiliyor :)
dayanışma olsa önce ayarsız enerjide kazanırız  :)

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 20 Ağustos 2009, 12:49:17 »
kazananlara tebrkler.
medilaynın dediği yöntem işe yarıyor ama bence firma anladıgı için yapan kişilerin videolarını siliyor.
ip değişiyor ama pc ye giren cerezler.sabit ip değişmediği için anlaşılıyor.bu yüzden video silimleri ve zaman zaman oyları oranında düşüş oluyor.

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 20 Ağustos 2009, 12:49:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bu kadar kolaysa kazanmak herkes kendisi için uğraşır, neden başkası için çabalasınlarki bütün gün. bu açıdan da bakmak lazım.

Şöyle söyleyelim , senin elinde bu aletten vardır yani bir ikincisine ihtiyacın yoktur, atıyorum medilaynın bir çocuğu var ve çok istiyor ama durumu yok veyahut kendisi için istiyor ve buna verecek hiç parası yok .

Anlatmak istediğim : İNSANLIK !  ;)
Lütfen olayları kişiselleştirmeden derdimizi anlatalım. Tartışma ortamı yaratmayalım.
Savunduğunuz şeyin ip değiştirerek oy vermek olduğunu düşünürsek büyük harflerle yazdığınız insanlık kelimesinin bir anlam ifade etmesini bekleyemezsiniz.

caglarcosgun

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 20 Ağustos 2009, 12:51:28 »
bu kadar kolaysa kazanmak herkes kendisi için uğraşır, neden başkası için çabalasınlarki bütün gün. bu açıdan da bakmak lazım.

Şöyle söyleyelim , senin elinde bu aletten vardır yani bir ikincisine ihtiyacın yoktur, atıyorum medilaynın bir çocuğu var ve çok istiyor ama durumu yok veyahut kendisi için istiyor ve buna verecek hiç parası yok .

Anlatmak istediğim : İNSANLIK !  ;)
Lütfen olayları kişiselleştirmeden derdimizi anlatalım. Tartışma ortamı yaratmayalım.
Savunduğunuz şeyin ip değiştirerek oy vermek olduğunu düşünürsek büyük harflerle yazdığınız insanlık kelimesinin bir anlam ifade etmesini bekleyemezsiniz.

herkesin yanlış yaptığı bir ortamda "madem öyle sizin kurallarınızla oynayalım" demek pek kötü bişey sayılmaz galiba?Ayarsız enerji de pek sorun çıkmıyor.Çünkü çok sıkı bir kontrol var
zaten sielanmucukta öyle bişey dememiş.nerden çıkardınız

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 20 Ağustos 2009, 12:57:11 »

Anlatmak istediğim : İNSANLIK !  ;)

şimdi önce siz benim bir okuduğuma bakın bir saldırı varmı diye , birde kendi attığınız mesaja bakın içinde taş atma varmı diye , ben kimseye demedim ip değiştiripte oy verelim diye , savunmadım da zaten öyle birşeyi bunuda hangi kelimemden - cümlemden çıkardınız onada mana veremedim cidden :)

İnsanlık ne güzel işte fena birşey mi sizce ?
Ne demek istediğimi çok iyi anladınız bence. İğneli kelimeler kullanarak insanları kışkırtmayın. Daha önce destek bölümüne açılan konunun da ne boyutlara gittiğini biliyoruz.

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 20 Ağustos 2009, 12:59:53 »
konuyu çarpıtmaya hiç gerek yok, insan olmamakla ne alakası var dediğimin. bir yarışmada ödülü istiyorsam ve kazanabileceğime inanıyorsam oturur kendim için uğraşırım. başkası için değil. tıpkı sizin tadımda bizi kazandırın, ilk iki ödül bizimdir dediğiniz ve kendiniz için uğraştığınız gibi. siz diğer yarışanların maddi durumlarını inceleyip en çok ihtiyacı olanın sizler olduğunuza karar verdinizde mi devam ettiniz yarışmaya?

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #16 : 20 Ağustos 2009, 13:02:34 »
konuyu çarpıtmaya hiç gerek yok, insan olmamakla ne alakası var dediğimin. bir yarışmada ödülü istiyorsam ve kazanabileceğime inanıyorsam oturur kendim için uğraşırım. başkası için değil. tıpkı sizin tadımda bizi kazandırın, ilk iki ödül bizimdir dediğiniz ve kendiniz için uğraştığınız gibi. siz diğer yarışanların maddi durumlarını inceleyip en çok ihtiyacı olanın sizler olduğunuza karar verdinizde mi devam ettiniz yarışmaya?

aaaa bu olmadı işte , size cidden iyi forumlar  ;)

mesajlarımı siliyorum !  :)

sanırım cevap bulmak isteyenler var buyrun :

1. Biz kimseye bize kazandırın demedik , az önce konuyu aradım bulabilseydim linkini verecektim okurdunuz !
2.Ben askere gideceğim için birinci ay girdim yarışmaya bunu medilaynda biliyor ne kdar emek verdiğimize biliyor !
3. Biz bu forumda kimseye kazandırın diyemeyiz zaten kimseinn boğazını sıkamayız oy verin diye saçma :)
4. Daha önce iyiliklerimi gören bize iyilik gösterdiler zaten bunlarda sayılı kişilerdir aklımda bu kişiler !
5.Ben kimsenin maddi durumunu bilmem ama ben burda veya internette çok ihtiyaç sahibine ihtiyacı olan şeyi bedava verdim  ;)
6.Ben birşeylerin peşinde olsam ayarsızda demezdim bir grup oluşsun ben girmiycem ama yeterki kazandıralım forumuzdan ihtiyacı olanlara gibi bir cümle kullanmazdım !
7.Bu forumda bize destek çıkan çok az kişi oldu , biz desteğimizin büyük kısmını kendi emeğimizle arkadaşlarımızla dostlarımızla verdik bunu medilayn'da , veya bize destek çıkan diğer arkadaşlarda biliyor !
 8.bizim Destek linkimiz kaldırıldı açıkçası ben kimseye birşey demedim ama maşallah oraya girip siz hile yapıyorsunuz siz ip değiştiriyorsunuz diye saldıranlar oldu , konuda kalktı ben hiçbirşey anlamadım orda .
9. Söylediğiniz şeyler çok ağırdır , ben yine saygımla karşılayıp saygısızca karşılık vermiycem ,gerekirse bu mesajımı yönetimde silecektir belki bilemem .

size iyi forumlar sizi tanımak güzel oldu  ;)
« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2009, 13:22:54 Gönderen: sielanmucuk »

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 20 Ağustos 2009, 13:07:23 »
süpersin aklımdan gecenleri özetlemişsin  :D

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 20 Ağustos 2009, 13:20:45 »
süpersin aklımdan gecenleri özetlemişsin  :D
Az önce insanları kışkırtmayalım derken tek yönlü söylememiştim.Lütfen konuyu kilitlememe veya silmeme neden olacak cümleler kurarak durumu çirkinleştirmesin kimse.

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 20 Ağustos 2009, 17:23:09 »
Yazdıklarınızı kendinizi bilerek yazarsak ve haddimizi aşmassak sevinirim. Burası sizlerin ona buna laf dokundurma ve hakaret etme yeriniz değil...