Gönderen Konu: 250 tl markafoni çek kazananlar-pınar süt  (Okunma sayısı 5146 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sacit

• Usta Kampanyacı
Ynt: 250 tl markafoni çek kazananlar-pınar süt
« Yanıtla #30 : 23 Mayıs 2013, 20:05:38 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Pinar sutun sayfasina ayni isimler iki kere kazanmis ve ayni mesaji farkli iki kisi yazip kazanmis diye itiraz mesajlari yazmislar. Bununla ilgili pinar sute kazanan arkadaslar mesaj yazsinlar. Ben yazdim. Odul buyuk kazanamadilar diye hir cikariyorlar.

bence biraz kelime seçiminize dikkat ederseniz çok sevinirim.
Külli Nefsin Zaikatül Mevt (Her Nefis Ölümü Tadacaktır.)

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 23 Mayıs 2013, 20:13:12 »
arkadaşlar kazanan arkadaşlar için gerçekten sevindim.Ama şöyle bir inceleyeyim dedim.Gerçekten özgün değil.Ama bu yazan kişilerin suçu değil.Ajansın suçu.Daha dikkatli davranabilirdi.Hele aynı mesajla iki kişi kazanmış.Bunu nasıl görmezler.Pınar süt müşteri hizmetlerini aradık diye yazmışlar.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı kampanyaman

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 23 Mayıs 2013, 20:27:48 »
arkadaşlar kazanan arkadaşlar için gerçekten sevindim.Ama şöyle bir inceleyeyim dedim.Gerçekten özgün değil.Ama bu yazan kişilerin suçu değil.Ajansın suçu.Daha dikkatli davranabilirdi.Hele aynı mesajla iki kişi kazanmış.Bunu nasıl görmezler.Pınar süt müşteri hizmetlerini aradık diye yazmışlar.
Aynen katılanlar da sorun yok, sonuçta herkes istediği kadar hesapla istediği mesajı yazar, kopyalar vs. Sorun tamamen juriye ait. 50 tane mesaj çok değil, son bir kontrol yapılabilirdi.

Çevrimdışı sivrimon

• Usta Kampanyacı
  • ertu
    • Sevginin Kiymetini Bilenler
« Yanıtla #33 : 24 Mayıs 2013, 00:22:35 »
Aynen katılanlar da sorun yok, sonuçta herkes istediği kadar hesapla istediği mesajı yazar, kopyalar vs. Sorun tamamen juriye ait. 50 tane mesaj çok değil, son bir kontrol yapılabilirdi.

Jüri ne arar Türkiyede :)))

Çevrimdışı zarigan

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 24 Mayıs 2013, 01:27:49 »
kendi adıma sadece şunu söyleyebilirim ki benim yazdığım tamamen bana ait sözlerdi inşallah hak ettiğim bir ödülden olmam

Çevrimdışı zarigan

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 24 Mayıs 2013, 17:15:29 »
Pınar Sütle Büyüyorum Değerli takipçimiz, yapılan incelemeler sonucu Anneme Sevgimi Örüyorum uygulamamız katılım koşullarını ihlal eden paylaşımlar kaldırılarak, kazananlar listemiz yedek talihliler ile güncellenmiştir. Pınar Süt’le Büyüyorum sayfamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #36 : 24 Mayıs 2013, 19:17:17 »
Olan osmana olmuş. Kim gelmiş ki yerlerine

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 24 Mayıs 2013, 19:20:17 »
ben bunu nasıl kaçırdım ya  :D beğenilimiydiki katılmadım acaba  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 24 Mayıs 2013, 19:20:53 »
İlk başta adam gibi seçmeleri lazımdı.İnsanlara kazandın dedikten sonra yapılacak iş değil bu.Kazanan mesajların çoğu yine netten.Madem paldır küldür seçim yapacaksınız çekiliş olsaydı keşke.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı adige01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 24 Mayıs 2013, 20:24:55 »
kazananların elenmesi çok saçma olmuş birsürü kişi şikayet ederse olacağı bu,birçok yarışmada türlü haksızlıklar dönüyor millet bu yarışmayı niye bukdr abarttı anlamış değilim. Tamam ödül güzel ama kazanamamışsın işte nye kazanan insanın sevincini kursağında bırakıyorsun.. sayfaya mail nezmn gelecek diye yazmaya çekindim yani
Kalbini ALLAH bilsin,gerisini salla gitsin..