Gönderen Konu: Philips Jojoba saç düzleştiricisi almak isteyenler için  (Okunma sayısı 3368 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
Yeni Philips ActiveCare Jojoba saç düzleştiricisi elime ulaştıktan sonra hemen denedim.Jojoba yağı entegre edilmiş plakaları ile maksimum koruma sağlayan Philips saç düzleştiricisi saçlarımı gerçekten daha önceden kavuşamadığı parlaklığa kavuşturdu.
Bu güne kadar kullandığım saç düzleştirici markalarından hiç memnun değildim. Saç düzleştiricileri saçlarımı düzleştiriyorlardı düzleştirmesine ama bu seferde saçlarımıa zarar veriyorlardı.Şekillendirirken saçlarımı yıpratıyorlardı.Saçlarım da ise parlaklık yerine aksine kuru yanmış bi görünüm veriyorlardı.
Philips bu ürünü saç doktorları ve saç stlistleri ile birlikde geliştirmiş.Kadınların saça parlaklık yumuşaklık veren saçı besleyen ve düzleştiren uzun yıllardır kullandığı jojoba yağını seramik plakalarına ekleyerek çok güzel bi ilki geliştirmiş.
Doğal bir katkı maddesi olan jojoba yağı, çok yüksek sıcaklıklarda bile özelliğini koruyor ve buharlaşmıyor. Dolayısı ile saç düzleşitirici plakalar ile beraber ideal bir çözüm sunuyor. Aynı zamanda antioksidan ve antibakteriyel olma özelliğine sahip, serbest radikallerin zararlı etkilerinden koruyan jojoba yağı, uzun yıllar boyunca da özelliğini kaybetmiyor.Saçtaki negatif yüklü iyonları nötr hale getirerek saçın elektriklenmesini önleyen ve parlak görünmesini sağlayan "İyonik Bakım" özelliği de HP8363'ün önemli avantajlarından biri. Cihazın bir diğer önemli özelliği olan Sonik Titreşim ise saçları plaka üzerinde eşit olarak dağıtıyor. Böylelikle saçlar zarar görmeden,çok daha kısa sürede şekil alabiliyor. Birbiri üzerine geçmiş saçları titreşimle dağıtarak dümdüz olmasını sağlıyor.
O kadar kısa sürede ısınıyorki ben çok beğendim bu özelliğini. Benim istediğim sıcaklığa 10 saniye gibi kısa bi sürede ulaşıyor ve aynı zamanda diğer markalarda 230  derece ile gösterilen sıcaklık değerini Philips Jojoba 200 derecede sunuyor.
Kullanılmadığı zaman 30 saniye sonra otomatik olarak kapanarak, saç düzleştiricinizi kapatmayı unutabileceğiniz durumlardaki tehlikeyi ortadan kaldırıyor.
Herkese tavsiye ediyorum 

Selda gök İstanbul/28
bugün bana yarın SANA UNUTMA !