o kadarda uğraşmıştım yine çıkmamış ne veriyordu ki bu onu bile unuttum
1. ve 2. kişi: Almanya’da çift kişilik MB Dünyası Gezisi
3. ve 4. kişi: Estonya’da gerçekleşecek Estonya – Türkiye A Milli Futbol Maçı’na çift kişilik gezi
5 – 19 kişiler:Türkiye’de gerçekleşecek Türkiye – Hollanda ve Türkiye – Andorra maçlarına çift kişilik bilet kazandı.
bunlar buyuk ödüllerin kazananları birde promosyon paketi poster vs kaxananlar var onlar aciklanmadi birici benim kardeşim

mercedes almanya gezisi kazandı. ben katıldım onun adına. eşim ve kendi adıma da guzel şeyler yazmıştım ama kardeşime kısmetmiş.
tebrik ederim. ne güzel. Kardeş kardeş gidersiniz artık
Kayraya oynatmıştım bende :)kısmet olmamış
kazananlara tebrikler
cep telefonunu pc ye takıp girmeye çalınca kazanamadık. neyse bidaki yarışmalara
bunlar buyuk ödüllerin kazananları birde promosyon paketi poster vs kaxananlar var onlar aciklanmadi birici benim kardeşim
mercedes almanya gezisi kazandı. ben katıldım onun adına. eşim ve kendi adıma da guzel şeyler yazmıştım ama kardeşime kısmetmiş. 
ne yazdınız öylede 1.oldunuz 
Okay Kaya
Tabii ki farkındayım. İnsan hedeflerinin farkında olmaz mı hiç? Mercedes; benim için bir aile kurmak ve o ailenin babası olmak demek. Herkese güven veren, konfor sağlayan, ailesini herkesten koruyan bir aile reisi olmak demek. İnancım tam. Bir gün siyah bir Mercedes gelecek ve bana tahtımı verecek.