Gönderen Konu: COLA  (Okunma sayısı 7292 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
Ynt: COLA
« Yanıtla #10 : 18 Ağustos 2009, 22:53:14 »
şişeden böcek cıksa iyi
zaten böceklerin kanları ile yapılmıyor mu?

medilayn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 19 Ağustos 2009, 01:09:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
biraz önce marketten aldım ya şimdi nasıl içicem  :-\ antenlleriii warrrrr :D
  ;D antenleri benimde çok dikkatimi çekti
 :-[ resmen ben içerken de çıkıcak hissi olur diye şimdilik cola vs içmemeye kararlıyım

Çevrimdışı keremik

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #12 : 19 Ağustos 2009, 02:15:53 »
bizde evimize 4 aydır almıyoruz eşim bağımlı gibi günde yaklaşık 2 lt içerdi malum bir videoyu tesadüf izledi o günden bu  günede hiç almadık ve nerde ikram edilirse edilsin reddediyoruz.bu arada eşimin uyku problemi vardı şimdi daha iyi kendide bunu fark etti...

Çevrimdışı e1e2e3

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 19 Ağustos 2009, 02:21:56 »
ya şuan resmen hayallerim yıkıldı.Ben tam bi kola bağımlısıyım..yada bağımlısıyDIm..artık içebilceğimi sanmıyorum :( :(

Çevrimdışı Mp3DeLiSi

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #14 : 19 Ağustos 2009, 03:17:02 »
ya bu kadar tesadüf ha. 10cm uzağımda kola dolu bir bardak var. :D:D napim ben şimdi :D

Çevrimdışı kuzume

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Sessizlik de bir çeşit konuşma sanatıdır!
« Yanıtla #15 : 19 Ağustos 2009, 09:54:18 »
bende uzun zamandır içmiyorum arada gazoz içiyorum ama yerini tutmuyor.aynen bunun gibi bir mail yüzünden bırakmıştım yıl oldu içmeyeli.
Kelimelerin gücünü bilmiyorsan,insanların kuvvetini asla tahmin bile edemezsin..

Çevrimdışı _Hatice_

• Usta Kampanyacı
  • Hatice Çemek
« Yanıtla #16 : 19 Ağustos 2009, 10:38:59 »
Kola hakkında ;
TUVALETİ TEMİZLEMEK İÇİN: Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit tuvalet başındaki lekeleri yok edecektir.
KROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERINI YOK ETMEK İÇİN: Tamponu Coca-Cola'ya batırılmış marlboro folyosuyla iyice ovunuz.
AKÜ KUTUP BAŞLARINDA ÇAPAĞI TEMİZLEMEK İÇİN: Bir kutu kolayı kutup başlarına dökün ve çapak yok olsun.
PASLANMIŞ BİR CİVATAYI SÖKMEK İÇİN: Coca-colaya batırılmıs bir bezi birkaç dakika paslı civataya uygulayınız.
ELBISENİZDEKİ YAĞ LEKESİNİ ÇIKARMAK İÇİN: Bir kutu kolayı lekeli giyeceklerin üstüne boşaltın, deterjanı ekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın. Coca-cola yağ lekelerinin yok olmasına yardim edecektir.
COCA-COLA + PEPSI ARABALARIN ÖN CAMINDAKI LEKELERI YOK EDER.
!!! AYRICA BİZ BU MADDEYİ İÇERİZ !!!

1.) Coca-Cola ve Pepsi'nin ortalama pH değeri 3.4. Bu asitte dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir.
2.) Pepsi veya Coca-Cola'yi içmeden önce bir düşünün.
3.) Dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği CARBONDİOKSİT içiyorsunuz.
İki yil önce Delhi üniversitesinde "kim daha fazla coca-cola içecek" diye bir yarışma yapıldı. Sekiz litre coca-cola içen kazandı ve herkesin gözü önünde öldü. Neden? Çünkü çok fazla karbondioksit almıştı ve kanında yeterli oksijen yoktu.
Birisi, kırılmış dişini bir şişe pepsinin içine koydu ve diş 10 günde eridi!!! Dişler ve kemikler ölümden sonra en fazla dayanabilen organlarımızdırlar.
Bir sise kola içerek midenize ve bağırsaklarınıza ne yaptığınızı bir düşünün...
 ???
« Son Düzenleme: 19 Ağustos 2009, 10:44:20 Gönderen: _Hatice_ »

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 19 Ağustos 2009, 10:51:46 »
Cola fabrikasında çalışan bir tanıdık renginin böcekten değil karamelden kaynaklandığını söylemişti.Kendisi de afiyetle içerdi. :-\

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 19 Ağustos 2009, 12:46:05 »
igrenc otesi bişey ıyyyy bunu gorupde içmeye devam edene pes valla

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #19 : 19 Ağustos 2009, 13:01:08 »
Vala arkadaşlar ne bileyim evet cıkmıştırda ben artık iyice pimpiriklenir oldum bu tarz video ve mailime gelenleden.İlaç firmaları birbirne rakiptir mesela rakip ilacı kötüleyen haberler yayarlar.

Cola malum İsrail markası ve bi ton dedikodusu var etrafta.Ama nedense aynı tadda olan yerli markalarımız ise sanki içince sağlığa yararlıda yabancıdan gelen zararlı.Tamam parasını aktardığı yerler bizim için hoş değil insanık için hoş değil aslında.Ama böcek kanından imal ediliyor bile deniyor.İyide bu kadar basitmiki bunların bu halde olupta dünyada herkesin içmesine izin verilmesi.Ben artık her habere inanmıyorum.Coca pepsi kötü ama bizim ürettiğimiz kola sağlıga yararlı gibi bir duruma ise hiç ciddiye almıyorum.Hepsi aynı zaten.
  Ayrıca çocuklarımızın sağlığı açısından hepsinin okul kantinlerinde özellikle yasaklanmasının en büyük taraftarıyım..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...