ESKİ ŞİFRELER OLmuyor geçen yıl biriktirdiklermz
ESKİ ŞİFRELER OLmuyor geçen yıl biriktirdiklermz 
Geçen yıl kullandıysan olmaz, ben geçen yıl kullanmadığım kampanya bildirimsiz eski çubuklardaki şifreleri giriyorum yiyor. Sıkıntı olmaması lazım. Magnum eski ürün şifreleri kullanılmamışsa geçersiz yapmıyor.
tüm carrefoursalarda herhangi 2 dondurma alana 3.bedava bugün başladı,
nasıl bir 3lü yapabiliriz? Sizin tecrübelerden baya istifade ediyoruz
nasıl bir 3lü yapabiliriz? Sizin tecrübelerden baya istifade ediyoruz
bundan öncekinde cornetto disc in farklı çeşitlerinden alınabiliniyordu bunda da
fiyatı aynı olan magnum çeşitlerinden farklı bir aranjman oluşturulabilir,ikincisi % 50 indirimi
aslında % 25 indirim sağlar,3 al 2 öde kampanyalarıda % 33 indirimli ürün alma fırsatı verir,
Kışın ortasında hanımın canı çekti, aldıydık. Yedik, sonra ne olur ne olmaz (kampanyacıyız ya) şifreleri görünce sakladıydım çubukları. Şimdi ilkemmm kampanya başlamış deyince mutfağı darmaduman ettim, buldum. Benim aldığım ürün o zaman kampanyalı değildi, yani kampanyaya ait hiçbir ibare yoktu üzerinde ama şifreleri kabul etti, hata vermedi

Kazanamayacağımı biliyorum ama ya tutarsa:) Tutarsa arabanın vergisi için forumda bana bağış köşesi açın, olur mu?
fiş zorunlu değilmi fatura ? yoksa bnde 1.800 den alayın eski kampanyayı
hayır fatura gerekmiyor, çubuk yeterli.. ki öyle bile olsa 1 tane magnum alıp onun fişini saklarsınız olur biter, 2 araba birden kazanma ihtimali için de 2 fiş:P
geçen sene 150-200 kadar katılım yaptım 8 milyon kişi katıldığın görünce

bu sene hevesim kalmadı fazla abartmıycam
geçen yıllarda sömürdüğüm magnumun kampanyasından kalan çubukların bir kısmını da bu çekilişe gönderdik bir kısmını da seneye saklıyorum:)