Ben artık bakar kör oldum.Kaçırdığım bir kampanya daha.Kazananlara tebrikler
cüzdan kazanmışım.bundan ümidimde yoktu.yapamamıştım.forumdan bir arkadaş yardımcı olmuştu form için hatta.burdan ona ayrıca teşekkür ediyorum.forum olmanın güzelliği bu olsa gerek. kazana tüm arkadaşlara tebrikler.
cüzdan kazanmışım.bundan ümidimde yoktu.yapamamıştım.forumdan bir arkadaş yardımcı olmuştu form için hatta.burdan ona ayrıca teşekkür ediyorum.forum olmanın güzelliği bu olsa gerek. kazana tüm arkadaşlara tebrikler.
Bazı arkadaşlar gerçekten çok yardımsever bu forumda.
Cüzdan kazanmışız Ben aradım cüzdan fiatı 231 tl dedi Kazanlara hayırlı olsun kazanamayanlarada Allah başka kampanyalarda kazanmayı nasip etsin
nereyi aradın ne yapmamız gerekiyor şimdi ?
Allah aşkına birisi yazsın eve bir şey mi gelecek kargoyla ne olacak biri ya nerede yazdığını söylesin yada ne yapmam gerektiğini söylesin lütfen
Allah aşkına birisi yazsın eve bir şey mi gelecek kargoyla ne olacak biri ya nerede yazdığını söylesin yada ne yapmam gerektiğini söylesin lütfen 
birşey yapmana gerek yok.Sana u2 dan yazı gelecek imzalayıp göndereceksin.Sonra ödülünü gönderecekler
birşey yapmana gerek yok.Sana u2 dan yazı gelecek imzalayıp göndereceksin.Sonra ödülünü gönderecekler
katılım koşullarında 18 yaş sınırı varmıydı.ben baktım bulamadım.
0212 212 40 30 ARAYIN KAZANANLAR ADRES TEHİT EDİN
ben arıycam şuan öğle arasındalar çanta kazanmışım her akşam yaptım artık kazanamasaydım çok demoralize olucaktım