0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
istanbulda olsam atlardım da
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinistanbulda olsam atlardım da sen bu yetenekle mahallende bedava kombine bilet dağıtsalar onuda alaman elalem benim sloganı çakıyor kazanıyor sen onuda çakamadın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinistanbulda olsam atlardım da sen bu yetenekle mahallende bedava kombine bilet dağıtsalar onuda alaman elalem benim sloganı çakıyor kazanıyor sen onuda çakamadın valla benim çaktığım daha güzeldigel sana adana maçlarına kombine vereyim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinistanbulda olsam atlardım da sen bu yetenekle mahallende bedava kombine bilet dağıtsalar onuda alaman elalem benim sloganı çakıyor kazanıyor sen onuda çakamadın valla benim çaktığım daha güzeldigel sana adana maçlarına kombine vereyim ben futbolu 1 yıldır bıraktım huzura kavuştum arada bir öylesine fanatiklik yapmadan takip ediyorum