Gönderen Konu: Avon Türkiye - Elit Gentleman 10 haziran  (Okunma sayısı 1961 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mlss

• Yeni Kampanyacı
  • *
Avon Türkiye - Elit Gentleman 10 haziran
« : 14 Mayıs 2013, 18:29:03 »
Avon Kadınları Centilmenlik Kitabı’nı Engin Altan Düzyatan’la beraber yeniden yazıyor! #centilmendedigin hashtagiyle tanımını yapan 3 kişi, Engin Altan Düzyatan’la harika bir akşam yemeği kazanıyor!

*Mesaj sayım az olduğu için link gönderemiyorum. Kusura bakmayın. Facebook sayfalarından linke ulaşabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2013, 16:25:52 Gönderen: imgee »

Çevrimdışı kapito

• Usta Kampanyacı
Ynt: Avon Türkiye - Elit Gentleman
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2013, 15:25:37 »
Avon Kadınları Centilmenlik Kitabı’nı Engin Altan Düzyatan’la beraber yeniden yazıyor! #centilmendedigin hashtagiyle tanımını yapan 3 kişi, Engin Altan Düzyatan’la harika bir akşam yemeği kazanıyor! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
''Ve bir gün, herkes hak ettiğini bulur.''

Çevrimdışı trinity2912

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 30 Mayıs 2013, 21:22:59 »
ben bu yarışmaya bir türlü katılamadım tweet atmadan önce sayfayı beğenmelisiniz diyor oysaki zaten beğendim yardım edebilecek var mı?

Çevrimdışı bastat

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 30 Mayıs 2013, 21:44:32 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben bu yarışmaya bir türlü katılamadım tweet atmadan önce sayfayı beğenmelisiniz diyor oysaki zaten beğendim yardım edebilecek var mı?
Beğen tuşu yanındaki çarpıyı tıklayın. Beğeniyi kaldırıp tekrar beğenin düzeliyor. Bende de öyle olmuştu. O şekilde yaptım düzeldi

Çevrimdışı cansiz111

• Usta Kampanyacı
Ynt: Avon Türkiye - Elit Gentleman 10 haziran
« Yanıtla #4 : 20 Haziran 2013, 10:08:43 »
sonuçlar 25 haziran yazıyor